tiistai 24. heinäkuuta 2012

Takaisin arkeen

Niin se loma meni, yhtä nopeasti kuin aina.
Mutta onhan vielä kesä.


Ihanan Anrinko- blogin arvonnasta voitin nätin viirinauhan. Iltahämärässä sitä  keittiön ikkunaa vasten kuvatessani en vain onnistunut saamaan kunnollista kuvaa, jossa se näkyisi kokonaan.


Keskeneräisiä käsitöitä on taas kertynyt läjäpäin. 
Tämä  pieni liivintapainen on kahden miljoonan langanpään päättelyä ja muutamaa koristusta vaille valmis.Kun vain saisin päätetyksi, mistä sitä aloittaisi.

7 kommenttia:

 1. Sinua on arpa-onni nyt suosinut:) Käy kokeilemassa blogissani jatkuuko sama voittoputki;) Minun haaveenani on oppia virkkaamaan. En ymmärrä ohjeista yhtään mitään. Sinä olen virkannut kivoja juttuja. nuo korit on kauniita, käytännöllisiä ja kestäviä.

  VastaaPoista
 2. Onnea! Olet voittanut Mrs Jones blogissani By Pias pellavamekon. Laittaisitko yhteistietosi minulle meilillä?

  VastaaPoista
 3. No jestas sentään! Täähän on ihan mieletöntä! Ja kun luulin, että mulla on niin huono arpaonni etten ikinä voita mitään, ja nyt käykin tälläinen mäihä <3

  VastaaPoista
 4. Mirva:Kiitos! Muistan kun silloin ehkä 17- vuotiaana tuskailin virkkuukoukun kanssa, että eihän tästä tule yhtään mitään. Luovutinkin jo, kun aina vaan tuli pelkkää vänkyrää, vaikka miten yritti. Hankin Debbie Stollerin kirjan Stitch 'n Bitch - Koukussa, Virkkaajan käsikirja ja opettelin sen avulla virkkaamisen alkeet. Saman tekijän Neulojan Käsikirjan avulla olin oppinut jo neulonnan alkeet hieman aiemmin.

  Vaikka se tuntuu ihan heprealta niin kyllä, sen voi oppia. Opetin muuten juuri äitinikin virkkaamaan koreja. :)

  Jos joskus piipahdat Porissa päin niin lupaan pitää sinulle yksityisen virkkauskurssin kädestä pitäen!

  VastaaPoista
 5. Kyselit Virkkausringin kommentissasi, miten teen isoäidin neliöiden yhdistämisen. Näin se tapahtuu: pylväsryhmien välissä olevan ketjusilmukan asemesta teen piilosilmukan yhdistettävän lapun ketjusilmukkaan vastaavassa kohdassa ja kulmissa yhdistän ketjusilmukkakaaret 1-2. ketjusilmukan jälkeen samoin piilosilmukalla. Olipa vaikea selittää, toivottavasti onnistuin ymmärrettävästi. Tapa on helppo ja mieleinen tällaiselle, joka inhoa saumojen ompelua. ;)

  VastaaPoista
 6. Matleena, tuohan on nerokasta! Ja oikein hyvin osasit sen selittää, luulen että seuraavat isoäidinneliöni yhdistänkin tällä tavalla, kun ei ole saumojen ompelu se munkaan lempijuttuni. Paljon kiitoksia tästä vinkistä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)