lauantai 7. heinäkuuta 2012

Matkamuistoja

Eräältä kirppikseltä matkanvarrelta  tein ihanan  löydön.
Vanha ja kulunut pikku- jakkara, johon tykästyin ihan mahdottomasti. Tämä oli taas näitä kummallisia asioita, joita ensin etsin  pitkään ja  sitten olen ihan onnesta soikeana kun viimein löydän. Mieshän  ei onneksi enää edes ihmettele näitä mun aarteitani, toteaa vain aina tyyliin:  "Tosi hieno on!"  :D


Samalta kirppikseltä löytyi yksi leivosmuotti lisää sekä tuo pieni tähdenmuotoinen, mikä sitten ikinä onkaan,  josta ajattelin tehdä joulukoristeen.

Reissulta mukaan jäi myös pieni rottinkiruukku  ja laventelinvärinen GG:n  leipäkoriliina. En ole ennen innostunut oikein koko väristä ja nyt se yhtäkkiä  näyttääkin niin hyvälle 8) Näin se mieli muuttuu.
House Doctorin peltirasian sekä tuon päällimmäisen servettipakkauksen voitin   Sisustus Komia Kamarin arvonnassa. Tuota mittakuosista  oli vielä ihan pakko ostaa paketillinen lisäksi. Taas serveteissä löytyy :)

5 kommenttia:

 1. Tähden mallinen näyttää rosettiraudan osalta varsi vaan taitaa puuttua! Ihana penkki! Mulla on isokasa vanhoja puutuoleja, jotka kyllä tarvii kunnostusta toisinkuin tuo suloinen penkki. Mä haalin kanssa kaikenlaista vanhaa. Mikä muille on melkein rojua on mulle aarre! Ja onnea Elsalle uuteen kotiin <3

  VastaaPoista
 2. Kiitokset teille <3
  Arvelin kans että tähtönen olisi rosettiraudasta, mutten ollut yhtään varma kun en ole sellaista oikeastaan koskaan nähnyt. Se oli vaan niin kiva, että piti silti poimia mukaan :) Jotenkin kaikessa vanhassa on vaan niin paljon enemmän viehätystä kun uudessa.

  VastaaPoista
 3. Itse tuli myös kommentoimaan nimenomaan rosettirautaa. :) Rosettiohjekin löytyy netistä helposti, ne on yllättävän hyviä! Meillä on perheessä joskus harvoin tehty rosetteja, sellainen vappuherkku. Sun pitää vaan löytää siihen ruuvattava varsi.

  VastaaPoista
 4. Kiitos kommentista, Yovela! Itseasiassa uteliaisuuteni pääsi valloilleen ja googlettelin tuota rosettirautaa, äitini valaisi sen verran että olen kuulemma lapsena niitä ainakin kerran syönytkin. Jos joskus löydän koko raudan niin olisi mielenkiintoista kokeilla :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)