perjantai 13. heinäkuuta 2012

Leppoisia päiviäKotona nautitaan kesästä ja koirasta. Mietin, joko uuskaltaisin viedä Elsaa koirapuistoon. Olemme muutaman kerran kokeilleet jättää koiran hetkeksi yksin kotiin, tänään olimme poissa jo yli kaksi tuntia. Ja mitäs Elsa siihen, oli ottanut tirsat :DLankalaatikosta löysin yhden keskeneräisen laukuntekeleen ja virkkailin sen valmiiksi.


Lanka on Novitan Spektri Plussaa (Joitain vuosia kaapissa hillottua) ja ohje on Dropsin.  Jätin ohjeen laukussa olleen röyhelön pois. Langankulutus oli noin 230 grammaa ja koukku 4 mm. Oikein kiva virkattava, saatan tehdä toisenkin :) Tämän laukun annan miehen äidille kesäkassiksi.


 Elsa on löytänyt itselleen lempipaikan.Kuka sitä nyt lattialla haluaisi makoilla, kun sohvalla on niin mukavan pehmeää.

Saa nähdä, kadunko sitten kurakeleillä kun annoin koiralle luvan tulla sohvalle. Mutta sänkyyn se ei saa tulla, on muutaman kerran koittanut onneaan mutta aina kielletty. Oppivaiselta kaverilta vaikuttaa, suloinen tytsy <311 kommenttia:

 1. Eine ganz wunderbare Häkeltasche!
  Hab ein wunderschönes Wochenende
  Liebe Rosaliegrüße ∙∙♥♥∙∙

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis laukku, värikin on hieno!

  VastaaPoista
 3. Vielen Dank, Rosalie! Und schönes Wochenende euch auch :)

  Virkattu lintu: Kiitos <3

  VastaaPoista
 4. Ihana laukku =) Pakko on varmaan aloittaa itsellekin tuollainen vaikka laukkuja tursuaa joka kaapista! On kyllä sanottava että teet ihania löytöjä kirpputoreilta ym. Teillä on tosi kaunis koti ja Elsakin näyttää viihtyvän!

  VastaaPoista
 5. Löysin tänne vastavierailulle. Niin ihana tuo eka kuva! <3 Ja upean laukun olet virkannut! :)

  VastaaPoista
 6. Paljon kiitoksia kommenteistanne, Iikku, Ressu, Jenni ja Aava <3 Piristitte sateista päivääni! Sormet syyhyäs aloittaa jo uusi laukku, mutta tuolla olisi kaikkea keskeneräistä kasapäin.

  VastaaPoista
 7. ;) Tuo laukku näyttää noin pelkistettynäkin aivan ihanalta. Minulla jo pari kesää ollut samalla mallilla hörselöillä ruseteilla ja muulla höystetty versio joka on ihan suosikkini.
  Koiruus sohvalla ;) kura kelillä olen vaan kiitellyt et on nahka sohva. Sänkyyn meilläkin koitetaan hiipiä tai kun on into päällä juostaan vaan muina naisina siitä päältä ohi jolloin taas kiitän itseäni että tuli peti pedattua ;)

  VastaaPoista
 8. Luulenpa että sitten kurakeleillä meillä on tassunpesusta huolimatta tuo sohvanpäällis-päiväpeite jatkuvasti pesussa. Nyt Elsalla on oma peti makkarissa eikä se meidän sänky enää niin kiinnosta kun on oma, pehmeä peti. Siellä sitten nähdään niin vauhdikkaita unia että rapina kuuluu, kun tassut väpisee :D

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)