lauantai 7. heinäkuuta 2012

Kotona koiran kanssa

Perjantaina palattiin reissulta uuden, rättiväsyneen perheenjäsenemme kera.
Elsalla oli kova päivä takana ja se vaikutti aluksi kovin aralta. Mutta nopeasti näyttää neiti sopeutuvan, tänään on vaikuttanut jo oikein rentoutuneelta ja seuralliselta tytsyltä.

Tänään lenkillä kaupan pihassa pyörähtäessämme Elsalla meni jänis housuun. Kumarruin rapsuttelemaan ja rauhoittelemaan koiraa ja se painoikin päänsä kainalooni turvaan. Silloin tunsin sen tunteen, kun sydämestä kouraisee hieman. Kun alkaa rakastaa.
Kuvissa istuskelimme Elsan kanssa partsilla. Ja sisällä asunnossa Lilli vastaa joka kerta kun kamera räpsähtää :)


9 kommenttia:

 1. Kiitos, kiitos <3 Tyttö kyllä vei sydämeni saman tien!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloinen teidän uusi perheenjäsenenne. Ihanat nappisilmät :)
  Mukavaa sunnuntaita
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. Onnea uudesta perheenjäsenestä :) Söpö koiruli! Olipa kiva käydä pitkästä aikaa katsastamassa blogiasi, näyttää elämä olevan mallillaan uudessa kaupungissa! Ja ihania kesäkirpparilöytöjä olet tehnyt. Mulla on ollut jo pidemmän aikaa haaveissa sellanen oikein maakunta-kirpputorikierros, Kalajoellakin olisi pari mahtavaa paikkaa, mutta aina se aika vierähtää puuhatessa. Mutta tänä viikonloppuna on vapaampaa, niin olen päättänyt omistaa sen tällaisille tärkeille kesäjutuille, joihin kirpputorikierrokset luonnollisesti kuuluvat :)

  VastaaPoista
 4. Voi ihana Elsa! Tuollainen pystykorvainen ruskea-musta vetoaa minuun ihan älyttömästi. Mieheen myös. Silti nykyiset eläimet ovat kaukana siitä. Mutta tulevaisuudessa sitten, tulevaisuudessa. Elsan ilme on kuvissa muuttunut kovasti näistä vähän pelokkaista uusimpiin verrattuna. Elsalla on kyllä kaunis koti missä asua ja ihana isäntäporukka. :)

  VastaaPoista
 5. Kiva kun tulit vastavierailulle ja kiitos ihanista kommenteista :) Virkkausapua saa aina kysyä :) Elsa- polo olikin kyllä aluksi arka ja pelokas, mutta muuttui aivan silmissä! Sitä olen itsekkin hämmästellyt, miten nopeasti tuo typykkä oppi meihin luottamaan. Nyt Elsa on sellainen huomionkipeä peravaunu :) Ja osaa nauttia elämästä ja tuntuu joka solullaan viestittävän ja palkitsevan meitä tyytyväisellä ja onnellisella olemuksellaan.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)