torstai 12. heinäkuuta 2012

Tuunattuja kirppislöytöjä

Lasitettu parveke on sitten kätevä!
Levitin partsille vanhan vahakankaan suojaksi ja näin sain tehtyä sinne väliaikaisen maalausnurkkauksen.

Häitään suunnitteleva siskoni ihastui valkoiseksi maalaamaani kynttilänjalkaan niin, että haluaisi niitä somisteeksi häihinsä. Onneksi näitä kynttilänjalkoja löytyy lähes joka kirppiskierrokselta ja usein hyvin edullisesti, alle kahdella eurolla kappale. Tässä ennen- kuva:Ja tässä spraymaalilla valkoiseksi maalattuina.Kirppikseltä löysin myös puisen lääkekaapin, kahden euron hintalappu kyljessään.
En huomannut ottaa ennen- kuvaa, mutta tämä oli siis vain lakattu. Mies hioi lakat pois, minä maalasin valkoisella Tikkurilan Helmi- maalilla kolmeen kertaan.
Kaapin ovessa ja toisessa reunassa on pieniä koloja ja yläreunassa lovi, mutta annoimme niiden vain olla.Alakuvan peltinen lääkelaatikko oli meillä jo ennestään. Mustasta kontaktimuovista leikkasin kaapinoveen sopivan ristin, mittasin sen keskelle, liimasin paikalleen ja ta- daa! Nyt on lääkekaappi- ja laatikko toisiinsa sopivat.

7 kommenttia:

 1. Maali saa ihmeitä aikaan :)
  Ite tunnen tarvetta maalata kaiken matta mustaksi.
  Mukava blogi sinulla :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Vimma ja Katariina! Mulla on sekä mattamustaa, krominväristä ja valkoista spraymaalia aina vähintään purkillinen, aina on kova päättämien että minkä väristä tälläkertaa :)

  VastaaPoista
 3. Näyttää tosi kauniilta nuo valkoiset kynttilänjalat! :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavan näköisiä tuunauksia. Nyt tulee hinku maalata meidänkin lääkekaappi valkoiseksi. Maalia olisi varastossa sopivasti. Ja nuo kynttilänjalat ovat mahtavat!

  VastaaPoista
 5. Noiden kynttiänjalkojen suihkiminen on sopivan nopsaa ja helppoa. Nyt tekisi mieli vielä sellaisia puisia sorvattuja jalkoja, ja toisaalta mustatkin jalat olis niin kivoja. Saa nähdä, alkaako täällä kohta kaikki hyllyt notkua kynttilänjalkoja... :D

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)