maanantai 16. heinäkuuta 2012

Kippoja ja kuppeja

Niinkuin aika moni muukin, myös minä olen jo vuosia sitten tykästynyt ihaniin GreenGaten tuotteisiin.
Astiapyyhkeitä olen tainnut kerryttää eniten, käytän niitä usein myös pöydällä liinana.
Peltirasioita löytyy muutamia, kaksi tyynynpäällistä olen löytänyt kirppikseltä ja olkkarin sohvalla oleva päiväpeite on myös GreenGatea. Mutta astioita minulla ei ennestään ollut kuin beige-pilkullisen kannun, yhden melamiinilautasen  ja yhden kukkakuosisen lattekupin verran.

Nyt kesälomareissulla satuin oikeaan paikkaan oikeaan aikaan, kun Tampereen Stockmannilla oli GG:n astioita alessa, -40 %. Meinasin kiljua riemusta, sisäinen materialistini pääsi valloilleen. Nythän niitä oli sitten ihan pakko saada!

Nyt meillä on sitten jouluksi ja tietysti muulloinkin käyettäväksi neljä puna-pilkullista lattekuppia ja kaksi kulhoa.




Pidän näissä astioissa erityisesti siitä, miten erilaiset kuosit sopivat niin kauniisti yhteen. Tämä kukallinen lattekuppi oli se ainoa, jonka minulla oli entudestaan.


Tätä Beige- pilkkua olen himoinnut lisää kannun seuraksi, nyt ostin kaksi lattekuppia ja  kulhon.



Tässä on nyt kaikki GG- astiani. Arkena meillä käytetään Muumi-mukeja ja nämä eivät niiden kanssa oikein natsaa.  Ajattelin pistää osan lautasistani kirppikselle keräillä tilalle lisää valkoisia Teema- lautasia, ne sopivat varmasti molempien astiasarjojen kanssa.


Kuvissa astioiden alla olevan kaitaliinan löysin Lahdesta kirpputorilta, 3,5 €: lla. Näyttäisi olevan käsin kudottu.

Lahdessa piipahdin myös Sisustus Fannyssa, aivan ihana kauppa! Olisin voinut unohtua sinne ihailemaan ja haaveilemaan ties kuinka pitkäksi ajaksi, onneksi oli Mies mukana niin ei tarvinnut ruveta osoitteenmuutosta tekemään :D



Sieltä mukaan jäi pienen metallilankaisen naulakon lisäksi, yllätys yllätys, vähän lisää GreenGatea. Tälläisiä matkamuistoja :)




Ja kiitoksia vielä kaikille Teille, jotka täällä pistäydytte ja erityisesti heille, jotka jättävät käynnistään kommentin. Saan siitä niin hyvän mielen joka kerta <3

5 kommenttia:

  1. Hei, sinä Ihana Maija! Pitkästä aikaa taas kurkkasin blogiasi. Noista kuvista ja teksteistä tulee niiiin hyvälle tuulelle. Sinun kotisi esineet ja tekemäsi käsityöt on kovin samankaltaisia joista myös minä pidän.Ihan pienenä vinkkinä, syksyllä järjestetään taas "Kotoilukurssi", aiheena "keittiö".Olen parast aikaa valmistamassa sinne erilaisia tuotteita ideoiksi. Toivon että Sinulla on mahdollisuus taas osallistua. Lämpimin terveisin: Raili.

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos ihanasta kommentistasi, Raili <3
    Tulin tosi hyvä mieli :)
    Mulla olikin kalenterissa merkintä, että muistaisin ilmoittautua kurssille, tahdon ehdottomasti mukaan taas, viimeksi oli niin mukavaa ja sain paljon innostavia ideoita.
    Ja kiva kuulla, että pidät blogista :)

    VastaaPoista
  3. Noista astioista tulee mielettömän hyvä mieli. Itsekin niitä olen hiplaillut, mutta sitten aina muistuu mieleen tuo pienen luolani tilanpuute ja se, että astioita ja kuppoja kyllä riittää...

    VastaaPoista
  4. Niin ihanaa on kyllä tuo Greengate. Itsekin siihen villiinnyn yhä enemmän ja enemmän.. Koskahan sorrun noihin ihaniin astioihin, joita yhä enemmän hypistelen ja hiplailen, kun niitä jossain näen! :) Muutenkin mukava blogi sinulla. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)