maanantai 21. toukokuuta 2012

Rautalankasydämiä

Kotoilu- kurssilla innostuin kokeilemaan rautalangasta kieputetun sydänkoristeen tekoa.


Ajattelin tehdä näitä kaksi, toisen kummitytölle uuteen huoneeseen ja toisen suvun uudelle tulokkaalle, veljentyttärelleni vaikkapa  pinnasängyn viereiseen seinään ripustettavaksi.

Koristeluun käytin kirkkaita ja haalean vaaleanpunaisia lasihelmiä.

Toinen sydän odottelee vielä keskeneräisenä, pitää hakea ensin lisää rautalankaa.
Pikkilankasydän on äitini tekemä. Hän valmistaa vanhasta piikki- ja rautalangasta vaikka mitä upeaa, muunmuassa näyttäviä kattokruunuja. Olen häneltä tilannut piikkilankakruunun meidän keittiöön ja se on nyt sähköistystä ja kristalleja vailla valmis.

Äiti valmistaa tuotteuta myös myyntiin.
Olen ajatellut, että jos hän tahtoisi myydä tuotteitaan netissä, voisin auttaa tai ylläpitää hänen puolestaan vaikka omaa kotisivua, blogia tai Madeby- kauppaa. Tämä asia on vielä vähän mietinnän alla.


5 kommenttia:

 1. Niin kaunis rautalankasydän, nuo helmet tekevät siitä entistä herkemmän... Ja taitava on äitisikin! Minulla on sellainen piikkilankakruunu, on kyllä kaunis.

  VastaaPoista
 2. Voi kiitoksia, Jaana ja Henna <3

  VastaaPoista
 3. Hieno liivi ja ihania rautalanka sydämmiä ja tuo piikkilanka on myös tosi hieno =) Uusi kotikin näyttää kuvien perusteella tosi kauniilta ja kivalta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Iikku! Ne pahimmat paikat on kameralla niin helppo jättää vaan pois ;D Tietokonenurkkaus muunmuassa ei vahingossakaan näy yhdessäkään kuvassa ihan syystä. On kuulemma miehen nurkkaus se, mitäpäs sille sitten voi. Mutta joku kaunis päivä vielä otan ja järjestelen sen, sanoi mies mitä sanoi :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)