tiistai 15. toukokuuta 2012

Kiinanruusun katkaisuhoito

 Vaikka otsikko voisi antaa ymmärtää jotain muuta, niin ei syytä huoleen, ei meillä ole kiinanruusukaan nauttinut liiaksi muuta kuin vettä, rakkautta ja substraalia.

Eräänä tavallisena arki- iltana järkytin mies- parkaa suunnattomasti  ensin googlettamalla hakusanalla "kiinanruusun leikkaus" ja sitten lähestymällä sakset kädessä tuota hänen  tärkeää ja pitkäaikaista ystäväänsä.
Mies aneli armoa turhaan, minä vain leikkasin. Kehoitin häntä menemään hetkeksi toiseen huoneeseen, jos tämän toimenpiteen todistaminen on hänelle liikaa.

Olen kuitenkin saanut julman tekoni anteeksi, sillä nyt  olemme yhdessä saaneet syynätä puskaa miettien, mitä se nyt aikoo, tuleeko sieltä lehtiä vaiko ihan  oikea kukkanen.

Vanha  ovi löysi paikkansa nurkasta kiinanruusun takaa, ainakin toistaiseksi.

Taustalla näkyy uusin "rautalanka- härpäkkeeni", tummasta metallilangasta rosee-kukkakehikolla väännelty kranssi.
 Tätä vaan oli taas niin kiva kuvata, että tulee taas esitellyksi vähän joka kulmasta.

En ole vielä saanut mitään uutta ideaa, mitä seuraavaksi vääntelisin. Jospa selaisin vähän Pinterestiä, kun sieltä tuntuu löytyvän ihan kaikkea. 

5 kommenttia:

 1. Leikkaus tekee varmasti hyvää miehesi kiinarille. Toivottavasti hän sen pian ymmärtää ja rauhoittuu. :)

  VastaaPoista
 2. Ganz bezaubernd ist der Kranz. Großes Kompliment!
  Liebe Rosaliegrüße

  VastaaPoista
 3. Voi meillä oli mummolassa muoviämpärissä valtava kiinanruusu...Kukatkin lapsenpään kokoset :)

  VastaaPoista
 4. Vielen Dank, Rosalie :)

  Judiuni: Kyllä melkoisen draaman järjestin kun menin Herra Ruusua leikkelemään, mutta tästä järkytyksestä on jo onneksi toivuttu :D

  Lovviisa: Munkin mummolassa taitaa olla tänäkin päivänä ihan valtava kiinanruusu. Mulla ei ole aiemmin ollut, tämä tuli miehen mukana ja ole sitä nyt parhaan kykyni mukaan yrittänyt saada vähän vehreämmäksi. Hyvin olen onnistunut tähän saakkaa, saa nähdä miten käy kun pistän mullat uusiin. Mies muistaa kerran nähneensä kukan, mutta se kuulemma tippui jo nuppuna pois. Mutta nyt kokeilen ja odotan innolla, mitä tapahtuu :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)