torstai 17. toukokuuta 2012

Keittiön väripilkku
Toisinaan selailen suosikkiblogejani taaksepäin ja luen uudelleen vanhoja postauksia. Tunnelmaa- blogissa näkemäni ihana taulu oli jäänyt jonnekkin mielen sopukoihin ja kun kirppikseltä löysin nätit vanhat etiketit, apinoin tuota hyvää ideaa.

En malttanut käyttää liimaa, jos joskus haluankin vaihtaa tuon taustan, joten kiinnitin etiketit kartonkiin sinitarralla. Kyllähän ne siellä lasin takana paikallaan pysyy näinkin. Taustapaperi on Tildaa.
En ole osannut valita Joutomaan ihanista printeistä, joten minulla on nyt kaksi A4- kokoista printtiä ja neljä muuta suosikkia  korttina. Ajattelin vaihdella tuohon kauniita kortteja aina fiiliksen mukaan.


Keittiön seinälle muodostui pieni kollaasi.

Valkopohjaisen taulun mies osti sisustusliikkeestä ihan itse, omasta halustaan. Hän osti sen samalla, kun olin haaveilemassa paikallisessa suosikkikaupassani ja hänen piti tulla noutamaan ilmeisesti liian pitkään viipynyt  muijansa ulos.
Näinhän se meillä yleensä menee :)

Nyt mies- parka on töissä, vaikka on helatorstai ja vapaapäivä. Kun sen muija haaveilee koirasta ja siihen pitäisi saada vähän rahaa sivuun. Ajattelin keittää kahvit ja laittaa pyhäkupit pöytään, kun hän tulee.
 

3 kommenttia:

 1. Was für hübsche Schildchen. Die gefallen mir sehr.
  Liebe Rosaliegrüße ∙∙♥♥∙∙

  VastaaPoista
 2. ihania tauluja..

  Ihailen kyllä tuota sisutustaitoasi. Minä ihan surkea tuollaisessa. Mutta ehkä sitten joskus kun saisin oman työhuoneen saisin sen sisustettua yhtä hienoksi.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Ressu, ei tämä kyllä oikeastaan mitään taitoa ole, asettelen vain kaiken omaa silmää miellyttävän näkyville ja yritän piilottaa kaiken mistä en pidä :D Ongelma on vaan, että noita karmeita, kuluneita muovimattoja tai isännöitsijän valitsemia kamalia tapetteja on vähän hankala piilottaa. Mutta niitä täytyy vain koittaa sitten olla katsomatta.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)