maanantai 2. tammikuuta 2012

Joululahjaneuleita, osa 3

 
Äidin lahjan suunnittelen ja valmistan aina hyvissä ajoin ennen joulua. On mukavaa miettiä, mitä äiti tarvitsisi ja tehdä sitten jotain hänen näköistä.


Tänä jouluna äidin pakettiin neuloin kaulurin ja virkkasin rintakorun. Jälkimmäiseen käytin jämälankoja, helmiäisnapin olen löytänyt kirppikseltä. Nuo napit ovat mielestäni niin kauniita, että ostan niitä aina kun kirppikseltä löydän.

 
 
Kaulurin neuloin Novitan Temposta, sitä löytyi juuri oikean värisenä. Puikkokokoa en enää muista, olisikohan ollut 7mm. Sen siitä saa, kun ei kirjoita heti muistiin... Ohje on oman pään tuotoksia, neuloin, purkasin ja neuloin uudestaan niin kauan että sain mielestäni sopivan. Kaulurin idea ei ehkä tule kovin hyvin ilmi kuvissa, kaulassa se menee nätisti ruttuun.Äiti tykkäsi kovasti, otti kaulurin käyttöön heti paketin avattuaan ja piti sitä koko illan. Tulee aina niin hyvä mieli, kun onnistuu tekemään lahjan josta todella pidetään.

14 kommenttia:

 1. tosi kaunis kauluri...Ehkäpä kirjoittelet ohjeen tähän =)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia! Höh, kun en neuloessa huomannut kirjoittaa ylös samalla. Voisin jossain vaiheessa koittaa ohjetta kirjoitella C:

  VastaaPoista
 3. Vastavierailulla täällä.
  Ihania neuleita olet tehnyt!

  VastaaPoista
 4. Ihania kärpässieniä tossa aikaisemmassa postauksessa. Olet kyllä hirmu taitava!

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis kauluri ja kukkanen!!

  VastaaPoista
 6. Kaunis kauluri! Ottaisin itsekin heti käyttöön :)

  VastaaPoista
 7. Voi kiitoksia, tulipas hyvä mieli näistä kommenteistä :)

  VastaaPoista
 8. hei
  millainen silmukkamäärä sulla oli tuossa kaulurissa ja taisit aloittaa helmasta tuon kaulurin?Aattelin et jos saman tyylistä yrittäisi =)

  VastaaPoista
 9. Hei Iikku! Mulla on kerrassaan surkea numeromuisti, enkä millään muista edes silmukkamäärää. Pyydän äidiltä kaulurin vähän lainaan, niin voin laskea siitä silmukat ja kerrokset, voin sitten lähettää alustavan ohjeen sulle saman tien ja julkaista sen varsinaisen ohjeen täällä blogissa kun saan sen kirjoitettua fiksuun muotoon :)

  VastaaPoista
 10. Ihanat lahjat sai äitisi. Kelpaisi mullekin :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)