keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Haaveita uuteen kotiin

Vietän paljon aikaa kotosalla ja kodin sisustaminen on jonkinlainen intohimoni. Koska olen tällä hetkellä työtön, raha on aina tiukassa. Onneksi on kirppikset! Suurin osa sekä käyttötavaroista, huonekaluista ja vaatteistanikin on kirppislöytöjä, mutta välillä mieli tekee jotain tiettyä, mitä ei kirppikseltä löydy. Poden kuitenkin huonoa omaatuntoa aina, kun ostan jotain jostain muualta kuin kirppikseltä. 

Uuteen kotiin haaveilen monenlaista, kaikkea en voi saada, mutta seuraavat ihanuudet olisi nyt hankintalistalla:


 
Tähän tauluun ihastuin, se sopii miehelle niinkuin nenä päähän. Ehkä minäkin omaksuisin tämän paremmin, jos sen lukisi seinällä kissan kokoisilla kirjaimilla :)


Ranskalaisen kirkkokynttelikön- tyylinen kynttilänjalka on ollut haaveissa ties kauanko. House Doctorin kynttelikkö taitaa olla kaikista ihanin, mutta hintaa on ihan liikaa mun kukkarolle.  Tämä sinkkinen oli miehen mielestä hienoin, vaikka hän ei yleensä otakaan kantaa näihin mun hullutuksiin.

Ja sohva!

Kuva: Ikea

Ei ehkä kovin omaperäistä, mutta Ikean Ektorp valkoisena olisi se kaikkein mieluisin. Onkohan silkkaa hulluutta tuo valkoinen päällinen? Päällisiä pitää varmasti hankkia useampi, niin saa pestä välillä.

Tätä listaahan voisin jatkaa loputtomiin...
Anteeksi vain vähän pinnallinen postaus :) 

8 kommenttia:

 1. Sama sohva on haaveissa/suunnitelmissa meillä.. Saman sarjan nojatuoli meillä onkin ja se on pysynyt valkoisena toistaiseksi :)

  VastaaPoista
 2. Ehkä tuparilahjaksi voisi jotain toivoa, esimerkiksi meiltä :D

  VastaaPoista
 3. Katariina: Ne nojatuolit on kans niin nätit. Niitäkin on joskus saatava :)

  Maria: Ei teidän mitään tuparilahjoja tartte, höpsö :D

  VastaaPoista
 4. Maija tottahantokikin jotain hihiii :)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se Ektorp puhtaana pysyy... Kröhöhöm, koira, kissa, lapsi- Ja kahdet päälliset, pesukone käy! :D

  VastaaPoista
 6. Hyvä kuulla, ja onneksi on valkaisevat pesuaineet :)

  VastaaPoista
 7. Ihania haaveita! Ektorp on ihan paras sohva, niin mukava istua ja myös tosi edullinen. Meillä on kohta pari vuotta ollut valkoiset kaksi sohvaa ja ei ne sen likaisempia ole kuin olisi muunkaan väriset sohvat. Muutaman kerran olen pessyt, meillä perheessä neljä lasta ja sohvilla myös askarrellaan ja syödään nykyään :). Eli suostittelen.

  VastaaPoista
 8. Olen tuosta sohvasta haaveillut monet vuodet. Kiitos näistä kommenteista, nyt rohkenen ottaa sen himoitsemani valkoisen :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)