sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Muutoksia

 Viikonloppuna juhlittiin kummitytön 1-vuotis syntymäpäivää. Kyllä se kasvaa niin vauhdilla! Parhaillaan harjoitellaan ensi askeleita ilman tukea, muutamia sanojakin on jo putkahdellut.

Ekat laatikot lähtivät tänään miehen mukana kohti uutta osoitettta. Olen siis muuttamassa. Kuukauden aikana pakkaan lintuni, kimpsuni ja kampsuni ensimmäistä kertaa Etelä- Pohjanmaan ulkopuolelle. Minusta tulee porilainen. Välillä odotan, välillä iskee paniikki. (IIIIK! Enhän mä edes tunne sieltä ketään miehen lisäksi!) Töitä tai opiskelupaikkaakaan ei ole vielä tiedossa, mutta eipä ole täällä käpylässäkään. 

Muutamat joululahjat meinasin unohtaa postata.Veljelle ja hänen vaimolleen virkkasin 7mm:n koukulla Kauhavan Kangasaitan lilli-ontelokuteesta kaksi koria ja pannunalusen. (Kuvat on sitten ihan kamalia.) Kudetta upposi vyyhdillinen, vaaka ei ollut yhteistyöhaluinen niin en saanut punnittua tarkemmin. Pienemmän halkaisija on n.21 cm ja korkeus n.13 cm, suuremman halkaisija n. 27 cm ja korkeus n. 17 cm. Tulipas vaikean kuuloisesti kirjoitettua :DJa äidin kaulurista oli tarkoitus postata tämäkin kuva, mitenkähän sekin unohtui...
Ohjetta en ole vielä saanut kirjoitettua, pitäisi nähdä sitä äippää niin voisin vähän tutkailla kaulurista silmukkamääriä, kavennuksia ja muuta. Mutta palailen astialle sitten.

4 kommenttia:

 1. Virkkaamasi korit ovat kauniita ja niin tarpeellisia, tosi hieno lahja!
  Vai että muutto puuhissa..olen itsekin asunut aikoinani useamman vuoden Porin lähellä, se on mukavaa seutua, uskon että sinäkin viihdyt :)
  Onnea siis kovasti Uuteen kotiin sekä työ-/opiskelupaikan hakuun, toivotaan että pian tärppää :)

  VastaaPoista
 2. Paljon kiitoksia! Sitä kyllä tarvitaan :)

  VastaaPoista
 3. Kiva kun olit käynyt blogissani, löysin tänne vastavierailulle! Ihanalta täällä näyttää, jään selailemaan vanhoja juttujasi!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Voi kun kiva kun tännekkin joku löytää, se aina piristää mieltä :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)