maanantai 26. joulukuuta 2011

Joululahjaneuleet, osa 2

Joulu sujui oikein mukavasti. Valkeaa joulua en saanut, mutta kaikki muu toteutui mitä toivoinkin, eli rentoa ja iloista ajanviettoa ja yhdessäoloa perheen kanssa, vaikkakin isä ja nuorin sisko repäisivät ja lensivät jouluksi Egyptiin. Mutta tekstiviestit kulkee.

Perheen kesken pelattiin lautapelejä ja syötiin hyvin, kuuneltiin joulumusiikkia ja jaettiin lahjoja. Ihailimme veljen vaimon pyöristyvää massua, sitä pakettia odotellaan saapuvaksi maaliskuun lopussa. Lienee sanomattakin selvää että tämä tuleva täti on hyvin onnessaan!

Äidin kanssa ollemme tehneet jo perinteen, että menemme yhdessä jouluyön kirkkoon, sen päälle kävimme vielä hautausmaalla Martti- paappaa ja Eevi- tätiä muistamassa. Yön pimetessä tuhansien kynttilöiden meri on aina yhtä vaikuttava näky.

Joulupäivänä mökillä saunaan, rakkaan kanssa. Eipä siinä enää muuta olisi osannut toivoa.


Sitten niitä käsitöitä:Pieniä kärpässieniä on kiva virkata langanjämistä. Kaikki neuleiden päättelyssä jääneet langanpätkätkin voi hyödyntää käyttämällä niitä sienen täytteenä.
Puro- pipoja neuloin vielä kaksi lisää, ohje taas Novita syksy 2009- lehden malli 23. Väreinä harmaa- ruskeasävyinen Kivi äidille ja vihreänsävyinen Metsä pikkusiskolle. Tiedot muuten samat kuin luumupuu- pipossani täällä.

2 kommenttia:

  1. Joulu oli mukava ja meni taas liian nopeaan. Kauniita pipoja olet neulonut, värit ovat hienot, lämpöiset..kun saatais niitä pakkasia ja luntakin ettei olis niin pimeää :)

    VastaaPoista
  2. Congratulations. *whisper in the wind*

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)