sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Vähän joulua meillekkin


Vähän meinaa olla meikeläisen joulufiilis taas hakusessa. Se on tuo vesisade ja kurakelit, luulisin. Siitä huolimatta tai ehkä juurikin sen vuoksi olen yrittänyt saada sitä jouluista fiilistä taiottua edes vähän tänne sisätiloihin.Kankaiseen tötteröön olen laittanut kanelitankoja ja neilikoita. Ne tuoksuu niin hyvälle

Pieni pilkahdus punaistakin.


 Keittiön ikkunan eteen pistin killumaan sekalaisen seurakunnan lasisia joulukoristeita.Isän jokavuotiset joululahjatossut vasta aloitin (viimevuotiset on läytetty jo puhki) ja se jokavuotinen pieni kuusentaimenikin on vielä hakematta.
 Mutta ehtiihän tässä vielä. Ja tuleehan se joulu, ilman mitään häsäämistäkin.

Kuvan ottamisen jälkeen huomasin, että olipas muuten likainen kahvikuppi. No, eikai se oo niin nuukaa :)10 kommenttia:

 1. Kauniita joulujuttuja! Aamulla vesisadetta bussin ikkunasta katsellessa ajattelin myös, että joulumieli tahtoo olla välillä aika hankalasti saavutettavissa tässä kurjassa kelissä. Jouluiset mausteet kangastötterössä on ihana idea! Varmasti leviää hurmaava tuoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja hyasintit! <3 Kyllä niillä saadaan joulumieltä elvytettyä :)

   Poista
 2. Kauniin ja harmonisen näköistä! On kyllä totta, että tää "talvinen" sää ei ihan kauheasti joulumieltä tuo... Mutta eiköhän se tästä, kuten sanoit niin joulu tulee kumminkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja onneksi tässä on vielä muutama viikko aikaa. Jos oikein hartaasti toivotaan, niin saataisiinkohan sitä lunta sittenkin? Yrittää kannattaa ainakin :)

   Poista
 3. Kauniita astioita ja koristeita sinulla, Kyllä vaan joulun lähestyessä alkaa kaipaamaan sitä lunta ja pikkupakkasta, vaan ei, täällä me porilaiset vesisateessa ja kurassa rämmimme. Joulufiilis pitää siis luoda sisälle ja se kyllä onnistuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, ja sitten tehdään mielikuvaharjoittelua kun ulkona kuljetaan ja yritetään samalla kuvitella ne hanget korkeat nietokset :D

   Poista
 4. Ihanan näköistä! <3 Mulla kans meinaa tuo synkkyys olla niin vaikea asia, kaipaan aurinkoa! Meillä ei ole joulun laittoa edes aloitettu, muutama valo on ikkunassa ja siinä se. Mulle kyllä joulu tulee pienilläkin asioilla, muutama kukka ja kynttilöitä, niillä onneksi saa jo tunnelmaa. Paperikoristeita mäkin tahtoisin tehdä, kauniita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähemmän on enemmän- ei sitä tingeltangelia kyllä kotiinsa oikein kaipaakkaan. Joulusiivot on meillä täysin vaiheessa, mistähän sitä saisi inspiksen siihen :D Toisaalta, en kyllä aio kaapissa joulua viettää, joten ei kai sen väliä jos jättänee ne kaapit vaan suosiolla.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)