torstai 11. huhtikuuta 2013

Karu totuus

"The ugly truth"- tyyppisiä postauksia olen useissa blogeissa nähnyt viimeaikoina, naureskellut ja salaa huokaissut helpottuneena. Että ei se meidän koti ole sittenkään ainoa, jossa on välillä pöydät lastissa ja imurit pitkin lattiaa.

Tässä karu totuus meidän keittiöstä. Kuvan otin yhtenä aamuna ennen aamulenkille lähtöä.

 
Mitäs sieltä sitten löytyykään? Kulho x 2, joista syöty illalla hedelmäsalaattia, toisessa kulhossa nököttää kauha. Myös teetä on todistetusti juotu illalla, siitä todisteena kaksi kukallista kuppia. Seassa myös muumimuki ja yksi lasi. Kattauksessa mukana näemmä myös kaksi pakettia undulaattien jyvätankoja, avaamaton paketti koirankakkapusseja, vesipullo, kolme kynää, muistilappuja, rullamitta, kaksi lehteä, hiuslenkki, tyhjä deodorantin kartonkipakkaus sekä niin ikään tyhjä maitopurkki. Ai niin, ja pitäisi siellä kaitaliinakin olla vielä jossain :)




Sotkuisia kaappeja tuskaillessani äitini sanoi kerran viisaasti. "Vähän päivässä on paljon viikossa." Kirjoitin sen ylös, käyn sen sitten liitutaululta lukaisemassa aina, kun kaaos-ahdistus iskee.


Keittiön "kuivaruokakaappi" on ollut pitkään todella ongelmallinen siistinä pidettävä.

Siivosin ja uudelleenjärjestelin sen huolella ja  etsin sopivat säilytyspurkit jokaiselle pikkusälälle.

Nyt kun kaikelle on oma paikkansa, mausteet, jauhot, pastat ynnä muut löytävät helpommin tiensä myös miehen käytöstä takaisin sinne, minne kuuluvat.

Tai ainakin hetkellisesti.




 

12 kommenttia:

  1. Haa! Noi kulhot oli meidän jäljiltä (: ja vau, saisinpa minäkin kaappini tuohon kuntoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, niin oli :) Katsotaanpa kuukauden päästä, jotenkin pahoin pelkään, ettei moinen järjestys tule siellä kauaa pysymään. Mutta ainahan sen voi sitten järjestää uudestaan, ja onpahan nyt kuva todisteena, että se on siis ylipäänsä mahdollista :D

      Poista
  2. siis toi pöytähän on vielä siisti :D näkisit joskus meidän pöydän..etenkin mun jäljiltä kun käytän tuota ruokapöytää ompelupöytänä. Niin kauan kunnes saan sen työhuoneen..

    VastaaPoista
  3. Minunkin makuun vielä suht siisti on teidän ruokapöytä. Mutta lohduttavaa tosiaan, että ei sitä kellään muullakaan aina koti oli niin viimeisen päälle tip top. Ihana tuo mausteiden säilyttäjänä oleva purkki, mistä olet tuollaisen löytänyt? :)

    VastaaPoista
  4. Hih, mutta onneksi sinulla on niin ihania astioita ettei sotkukaan näytä ku nätiltä:)

    VastaaPoista
  5. Ihanaa, että laitoit tuollaisen "sotku" kuvan hehe vaikka ei toi nyt niin sotkuiselta vaikuta. Sama vika rahikaisella sanotaan täällä päin. Se nyt vaan on niin, että kaikki ei ole aina niin tiptop ja eikä täydykkään olla. Ja tosi on , että kaappiin on mukavanpi katsella, kun siellä on kaikki siististi laitettu. Hyvä idea toi maustepurkeille laittamasi purnukka ja kaunis sellainen. Minulla taitaa olla entisessä kirkaassa, kuluneessa karkkilaatikossa. Mukavaa viikonloppua sinulle Maija!!

    VastaaPoista
  6. Kiitoksia kilteistä kommenteistanne :)
    Laura, tuo vaaleansininen peltipurkki on ostettu muistaakseni ehkä viitisen vuotta sitten Ihana Livingistä. GreenGaten uudessa mallistossa oli mun mielestäni hyvin saman tyylisiä peltipurkkeja :)

    VastaaPoista
  7. Loistava keksintö laittaa kulhoihin koiranherkut. Piristävää huomata, etten ole ainoa sotta-iita. Haluaisin pitää kaiken tiptop ja näin lapsettomana sen luulisi olevan helppoakin, mut ei. Missä tahansa pyörähdän, niin aina jotain jää laittamatta paikoilleen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan sama juttu! Me ollaan miehen kanssa molemmat vähän sellaisia, että aina pakkaa jotain unohtua- ja kohta se kaaos onkin sitten valmis.

      Poista
  8. Voi kun on nätisti koiranherkut! Jää meilläkin tavaroita sinne tänne, mutta nyt kevään tullen olen jotenkin virkistynyt ja alkanut automaattisesti viedä niitä paikoilleen (ja naputtanut miehelle samasta asiasta.. :D)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, viimein olen saanut virtaa järjestellä pikkuhiljaa meidän kodin kaaospesäkkeitä. Ihmelääkettä tuo aurinko! :)

      Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)