perjantai 12. huhtikuuta 2013

Ompeluinnostus


Ompelukoneeni toimii taas!
Ompelunurkkaukseni, tuo miehen askarteluräjähdykseksikin kutsuma pikku- työtilani on vihdoin sellaisessa kuosissa, että sinne mahtuu jotain tekemäänkin. Lisäksi ystäväni ovat keksineet toteutettavaksi roppakaupalla hyviä ompeluideoita. Ja heti alkoi taas innostaa :)Ystäväni toivoi kauratyynyä, toinen ystävä antoi luomukauroja sen täytteeksi. Retrokankaat löytyivätkin omasta takaa. Vuoritin tyynyn että se varmasti kestäisi hyvin käytössä.

Samaan syssyyn ompelin myös ystäväni  hurmaavalle pikku- pojalle lelun.  Lelun sisällä on vanun lisäksi rapisevaa muovia, ripustuslenkistä sen voi laittaa roikkumaan vaunuihin tai sitteriin.


Lelun takaosa on tuota sanaa retrokuosia kuin kauratyynyssä.Lisäksi ompelin  keittiöön uuden kaitaliinan. Olen huomannut reunojen pysyvän paremmin suorassa, kun niihin ompelee vähän leveämmän, kaksinkertaisen päärmeen. Puolesta metristä GreenGaten kangasta tulee ihan passelin kokoinen kaitaliina. On niin hyvät hinnat näissä GG-kankaissa, että kukkarollekkin sopii paljon paremmin tälläinen köyhän- naisen kapoisempi liina :)


13 kommenttia:

 1. I-H-A-N-A vihreä kangas! Ja muutenkin olet saanut hirveästi aikaan (:

  VastaaPoista
 2. Kauniita ovat kaikki työsi.. tykkään:)

  VastaaPoista
 3. Siellä on ompelukone todella laulanu ja kylläpä tulikin kaunista jälkeä.
  Multa puuttuu ompelemisen taito.Ja nykyisin myös ompelukone,jolla ko. taitoa harjoittais...toki saisin koneen käyttööni,mutta taidan pysytellä virkkuukoukussa.Vielä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitoksia kivoista kommenteistanne :) Harjoitukset jatkuu.

  VastaaPoista
 5. Herkkukangasta kauratyynyssä. :O)

  VastaaPoista
 6. Voi kun kivoja ompeluksia!
  Kaunis tuo kaitaliina ja tykkään kanssa kovasti noista GG:n kuoseista. :)

  VastaaPoista
 7. Kovasti on ompelukoneesi surrannut!! Kaunista olet saanut aikaiseksi. Tei jokunen vuosi sitten noita kauratyynyjä joululahjaksi. Kovasti olivat mieleen ja kuulema jatkuvassa käytössä!! Noinkin kauniista kankaasta tehdyt voi jatkuvasti pitää esillä!!

  VastaaPoista
 8. Hienoja ompeluksia! Muakin on ompelukarpanen puraissut mutta tuo aika on vahan puutteellista talla hetkella. Harmillista. Jatka ihmeessa nyt on on draivi paalla. :)

  VastaaPoista
 9. Ihania ompeuksia. Mun tekis kanssa mieli vähän ommella, mut ensin pitäisi raivata ompelupöytä kun oon säilönyt jo monta kuukautta kaikenlaista tavaraa sen päälle =)

  VastaaPoista
 10. Kiitoksia kaikille :) Tämä ompeluinnostus ei ota onneksi laantuakseen, taas on mielessä vaikka ja mitä ommeltavaa ja hyvähän se on saada nuo huolellella vuosia hillotut kankaat vihdoin käyttöön.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)