maanantai 3. joulukuuta 2012

Vihdoin joulukuu

Ensimmäiset hyasintit

 Ja ensimmäinen adventti.


Adventtikynttilöitä tällä kertaa kaksin kappalein, sekä keittiössä että olkkarissa. Kaksi siksi, että sinkkikynttelikkö oli niin kaunis, mutten uskaltanut solmia nauhoja noin kapeisiin kynttilöihin. Ne nauhat ja numerothan oli kuitenkin ihan pakko saada näprätä  :)
Punaisen tupsupipon neuloin synttärilahjaksi bestikselleni.
Lanka on Novitan Kaikua ja malli löytyy täältä.

7 kommenttia:

 1. Ihana adventtikynttelikko sinulla! :) Hyasintti pitaisi hankkia itsellekin. Samoin joulutahti. Ilman joulukukkia joulu ei vaan tunnu samalta. Jotkut asiat vaan liittyvat jouluun kuulumattomasti. Kauniin pipon ystavasi saa.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Ina :) Olen samaa mieltä, joulukukat täytyy olla, mulla hyasintin ja havujen tuoksu tekee aidon joulufiiliksen.

  VastaaPoista
 3. Kaunis pipo. Ja ihana tuo sinkkikynttelikkö (mistä lienet tuollaisen löytänyt?)Mä tein myös tänävuonna adventtikynttelikön, mutta ei tietty ollut tuollaisia kivoja numeroita niin piti vähän säveltää (ja tuli siitä vaan aika ihan)! Hyasintin ja havujen tuoksu tekee minunkin joulusta vasta sen oikean joulun =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos Iikku :) Kynttelikön löysin ihan puolivahingossa Pick and Paystä noin 2,5 eurolla, oli se sitten ihan pakko ottaa :) Sun adenttikynttelikön haluaisin nähdä, yleensä niin tulee aina kaikista hienoin kun itse soveltaa.

  VastaaPoista
 5. Nätti pipo. Löysin muutenkin kaikenlaista kivaa blogistasi.:)

  VastaaPoista
 6. Kiitos, mukavaa kun löysit tänne ja tykkäsit :)

  VastaaPoista
 7. Mulla on oikeen Excelissä lista neuleista, jotka pitää tehdä ja kenelle. Mutta se onkin koko vuoden mittainen projekti.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)