perjantai 7. joulukuuta 2012

Joulukortteja


Tämän vuoden joulukortit näyttää tältä:


 

Tein kahden mallisia, näitä ripustettavia ja ihan tavallisia.


Tällä kertaa aika simppelit.
Materiaaleina ohut käsintehty paperi, vanhaa kirjan sivua, puisia lumihiutalekuviota, helmitarroja ja helmiäs- kartonkia korttipohjana. Enkelin leimasin käsintehdylle paperille ja vanhan kirjan sivun reunat koristin Fiskarsin kulmaleikkuria. Säästelen saamiani ihania joulukortteja vuodesta toiseen, muutamia laitan joulun alla esille metallilankaiseen korttitelineeseen. 


Tämä iloinen tonttu on mun joulukoriste nro 1.Se on varmasti esillä, ihan joka vuosi. Siskoni on tämän  minulle tehnyt, varmaan vähän vajaa 15 vuotta sitten. Oikein on pienin käsin tarkasti nikerretty :)


Tuo ihana harmaapohjainen kortti on Decora Framen, näitähän mulla on eri teksteillä ympäri huushollia :) Näihin olen niin ihastunut. Suloinen kortti takana on Loving Whiten Hannilta viime vuonna saatu.

Mukavaa viikonloppua!

5 kommenttia:

 1. Onpa ihana aarre tuo koriste. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos, se on musta niin hellyyttävä, onneksi on säästynyt :)

  VastaaPoista
 3. Ihana muisto on koristeessa säilynyt. Oikea aarre ;O)

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita nuo tekemäsi kortit. Mä aion lähettä ostokortit. Ihana koriste itsekin muistan tuollaisen joskus tehneeni. Ihanaa kun tuollaisia vanhoja juttuja säilyy. Mä sain viime jouluna joulukuusen koristeita jotka on ollut mulla lapsesta ja niihin liittyy ihania ja surullisia muistoja. Juuri siksi ne on parhaita =)

  VastaaPoista
 5. Tuolla pikku- tonttusella on kyllä suunnaton tunnearvo <3 Löysin sen yhtenä vuonna lapsena saamieni korttien seasta ja tonttu on ollut esillä jouluisin siitä asti.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)