lauantai 15. joulukuuta 2012

Lahjat pakettiin- mutta millaisiin?


Pienikokoisia lahjaa varten taittelin kartongista simppelin origami-rasian. Helpon rasian ohje löytyy esimerkiksi täältä. Näitä tehtailisi hetkessä vaikka kuinka monta :)


Kannen koristelin  palalla vanhan kirjan sivua. Palasen reunat koristin Fiskarsin kulmaleikkurilla ja päälle liimasin Tilda- kartonkikuvion.

 
Tiedättekin varmaan, että suurin osa lahjapapereista ei kelpaa paperinkeräykseen runsaan painovärin ja pinnotteiden  käytön vuoksi.

Olisikin kiva paketoida lahjat kierrätys- tai uudelleenkäytettäviin materiaaleihin, mutta kuitenkin kauniisti. Pienille paketeille materiaalia kyllä löytyy (Puhelinluettelo, aikakausilehtien sivut, tapetit, mustavalkoiset sanomalehtien sivut, vanhan kirjan sivut...) Suuremmat paketit ovatkin sitten haastavampia.
Olen siinä uskossa, että voimapaperin voi laittaa kartonginkeräykseen, siksi käytän sitä näiden  suurempien lahjojen paketoimiseen.


Kankaasta ommellut kassit tai kestokääreet ne vasta käteviä olisikin! Pöh, miksen tätä ennemmin tajunnut.

3 kommenttia:

 1. Voi miten ihana ja kaunis blogisi onkaan!Luonnollista,että myös lahjasi saavat yksilöllisen kääreen päälleen ♥
  Palaan tutkimaan blogiasi paremmin ajan kanssa,sitten joulun jälkeen.
  Pakko kysyä mistä oot löytäny tuon kyltin, että talo oli puhdas eilen jne. Sopis nimittäin NIIN hyvin meille!! :))

  VastaaPoista
 2. Ihania, ihania joulupaketteja. Noi on juuri kauneimman näköisiä ja Hei todella ajatuksen kanssa paketoituja. Kaunista.

  VastaaPoista
 3. Kiitos teille todella ilahduttavista kommenteistanne :)

  Marika: Hihih, kyltti sopii meille kans niinku nenä päähän ;) Tuon kyltin olen ostanut jo useita vuosia sitten, samoja ja hyvin samantyyppisiä on kyllä myynnissä edelleen, ainakin täältä löytyy hyvin vastaavanlainen: http://www.wilhelmiinankammari.fi/PublishedService?file=page&pageID=9&itemcode=product-412

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)