torstai 30. huhtikuuta 2009

Parenpaan päin.

Meidän pieni potilas on jo alkanut näyttää paremmalta. Otsassa oleva paise on selvästi rauhoittunut ja vähän pienentynytkin, mutta selässä olevasta paiseesta en osaa sanoa mitään. Romeo kun ei yhtään tykkään kun otan sen käteen tarkistettavaksi, se on aina tarkistuksen jälkeen niin hurjana että. Se on niin hassun näköinen kun on oikein kiukussa! Levittelee siipiään niin että kainalot näkyy, pörhistelee itseään ja katsoo tuimasti, on niin suuri ja hurja mielestään. Että koita siinä sitten yrittää olla vakavana kun toinen on niin tosissaan :D


Mutta se Romeosta toistaiseksi. Mulla on nyt menossa kotona inventaario. Vein jo pari viikkoa sitten kirpparille kaksi pussillista joko suureksi jääneitä tai muuten epäsopivia vaatteita, sekä ison kasan muutakin tarpeetonta tavaraa. Ja lisää vien heti, kun saan vaan ne ensin pestyksi ja silitetyksi. Aivan loppuun käytetyistä vaatteista otin vetoketjut ym. talteen ja leikkasin osan autonpesuräteiksi ja loput roskiin. Tuntuu helpottavalta päästä eroon kaikesta turhasta. Nyt on allergiaoireet jo sen varran pahat, että sisällä pitää kynnätä mahdollisimman paljon, mutta onneksi täälläkin tuota tekemistä riittää.


Neulomis-inspiskään ei ole hiipunut mihinkään. Nyt puikolla on tiskirätti sekä lisää pitsineuletta.Kuva vääristää värin, oikeasti tuo mohairlanka on vaaleanpunaista. Kuva ei muutenkaan ole nyt ihan ajan tasalla, kappaleen pituus on tällä hetkellä ainakin kolme kertaa sen verran mitä tuossa kuvassa.
Tiskirätti on vähää vaille valmis, mutta siitä lisää vähän myöhemmin.

Toivotan näin jo vähän ennakkoon:
Oikein hauskaa vappua!

3 kommenttia:

 1. Vitsi tuo alusta on ihanan värinen ja kuosinen :)

  VastaaPoista
 2. Nätti pitsineule tulollaan!
  On ne kauniita nuo sinun lintuset ja toivotaan Romeolle paranemista, on se niin ikävää kun lemmikki sairastaa.

  VastaaPoista
 3. Tosi kaunista neuletta. Romeo on sitkeä sissi :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)