tiistai 21. huhtikuuta 2009

Hei kaikki uudet ja "vanhat" blogistanian tuttavat!

Mahtavaa, että löysit tänne.
Tämä on uusi blogini, Lankafriikin pikkublogi on siis nyt historiaa, mutta sama kohellus jatkuuu nyt täällä. Lankafriikki ei ole kadonnut mihinkään, nimi ja osoite vaan muuttui. Niin ja nyt kirjoitan ihan Maijana enkä nimimerkillä, se tuntuu jotenkin vaan paljon luontevammalta mulle ja päätin pistää sitten bloginkin nimen uusiksi. Uusi nimi kuvaa minua ja elämääni paljon paremmin, aina kaikki jotenkin pikkuisen vinksallaan, niin käsityöt kuin kotikin. ( Joku voisi lisätä että jututkin saattavat olla vähän vinksahtaneita, mutta vain vähän, eikä anneta sen häiritä.)

Kun liityin Virkkausrinkiin ja kokeilin ensimmäistä kertaa Bloggeria, totesin sen selkeämmäksi ja näppärämmäksi kuin Vuodatus. Toki onhan Vuodatuskin uudistunut enkä nyt missään tapauksessa tahdo Vuodatusta moittia. Mutta kuvien siirtäminen vaikuttaa olevan Bloggerissa niin paljon näppärämpää. Ja kun voi tallentaa luonnoksia, voi mitä ylellisyyttä! Tämäkin on tietysti makuasia.

Tämä blogin "muutto" on siis ollut suunnitteilla jo pidemmän aikaa, mutta olen pelännyt sitä, ettei kukaan enää löytäisikkään tänne, mutta päätin lopulta vain rohkaista mieleni ja yrittää. Niinhän se vanhakin blogi sai alkunsa, siitä kun päätin uskaltaa.

Ja mikä olisikaan sopivanpi ajankohta muutokselle kuin kevät.

1 kommentti:

Kommenttisi ilahduttaa :)