maanantai 23. huhtikuuta 2018

Huhtikuukin on kohta voiton puolella- missä välissä sekin meni?

Tammikuun lopussa jatkoin äitiysloman vuoksi kesken jääneitä lähihoitajan opintojani ja päädyin suorittamaan vammaistyön osaamisalan loppuun oppisopimuksella. Tämä osoittautui hyväksi ratkaisuksi, sillä tykkään mun työstä.  Vuorotyö ja koulunkäynti vähän niinkuin siinä samalla on vain sellainen yhtälö,jonka vuoksi vuoksi aika tuntuu vilistävän niin nopasti. Ja se niin sanottu oma aika tulee  vietettyä jollain muulla tavalla kun tietokoneen ääressä ja onhan se toisaalta ihan hyvä niin. 

Käsityö- inspis on kovasti päällänsä, mutta tuotoksien valokuvaus ja bloggaaminen on jäänyt vähän taka- alalle. 

Nämä seuraavat ompelukset ovat jo aikoja sitten ompelukurssilla valmistuneita. 
Tyttärelle tunika ja legginsit Nappinjan Pyörre- trikoosta. Kangasta oli mulla 70 cm:n pala, joka tuli käytettyä niin huolella, ettei siitä jäänyt yli kuin pieniä suikaileita.

Tunikan kaana on Ottobren Birdie birdie (1/15)
ja legginsien kaava Paapiin kaavakirjasta.

Molemmat ompelin koossa 86 ja ovat vieläkin isoja nyt kokoa 80 käyttävälle tytölleni.Niin ikään jo aiemmin valmistuneita tuotoksia on tämä myssy.

Tätä on käytetty jo sen verran ahkerasti että oli pakko pestäkin se jo välillä, ymmärsin sentään nyt pesun jälkeen napata kuvan ennekuin on solmimisnauhat taas eväässä.


 Malli on Clover Earflap Hat, ravelry- linkki tässä.

Lanka on Garnstudio Dropsin Baby Merino.
Lopuksi en malta olla laittamatta muutamaa kuvaa tästä mun ihanasta.

Vuosi ja 4 kk on ikää mittarissa. Hän kävelee, juoksee ja matkii kaikkea, minkä näkee ja kuulee. Puhua pälpättää kuin papupata, vaikka varsinaisia sanoja on vasta muutamia. Tahtoo riisua, syödä  ja kävellä ulkona itse, eli omaa tahtoakin löytyy. Niin ja hampaat saa pestä vain isi! Silti onneksi edelleen äidin syli on parasta. Mun muru.
 

4 kommenttia:

 1. Kauniita töitä! Tosi hauska tuo pyörteinen kuosi. Onkin mennyt minulta ihan ohi nyt monet kuosit, kun olen niin vähän ommellut ja seuraillut kauppojen tarjontaa. Myös tuo neulomasi pipo on aivan ihana ja pitsikuvio todella kaunis.
  Ja huh, miten aika tosiaan vilistää! Vähän aikaa sitten kirjoitit, että teille syntyi vauva ja nyt kuvissa on jo tällainen suloinen taapero :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Se on outoa, miten ennen esimerkiski puoli vuotta ei elämässä oikeastaan ollut aika eikä mikään. Mutta tuon pienen lapsen kanssa siinä puolessa vuodessa on ehtinyt tapahtua vaikka mitä ja tuntuu, että aika menee aivan siivillä, vastahan meillä tosiiaan oli vauva :)

   Poista
 2. I am completely agree with you, I am an amazing fan of your site,

  genuine guard post Keep making such stunning post,


  Thanks for sharing.  Jaipur Sightseeing Taxi  Regards

  Sameer

  VastaaPoista
 3. very nice post and great genuine post Sharing content and I am completely agree with you,


  Thanks for sharing.


  Taxi in Jaipur

   
  and
   

  Jaipur Sightseeing Taxi


   

  Regards

  Sameer

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)