maanantai 8. syyskuuta 2014

Rai- rai- raitoja

Vihreää tekee aina vaan mieli.

 
Kauluri hyppäsi puikolle jo heinäkuussa, jolloin neuloin ja pingotin sen. Lankojen päättely venyi elokuulle ja  kuvat sain otettua  vasta nyt. Vähän oli taas pitkissä kantimissa. Sillä tosiasialla saattoi tosin olla hieman osuutta asiaan, että eihän tätä nyt ihan hetkeen vielä tarvita.
Serkkuni oli meillä kyläilemässä ja hyötykäytin häntä kuvaamaan kaulurin kaulassani. (Miehestä en ole onnistunut hovikuvaajaa koulimaan sitkeistä yrityksistä huolimatta.)

Nyt on taas tämä siitä niin inhottava vuodenaika, että ilman lisäsalamaa eivät kuvat läheskään aina onnistu ja sen salaman kanssa kuva ylivalottuu herkästi. Tuo värinvaihtokohtakin sattui just tuolle puolelle, kun en taas ihan ajatellut. Niin ja mun tukan väri näyttää kuvissa jotenkin likaiselta ja muutenkin vähän hassulta tuonne kaulurin sisään ängettynä. Voi hitsi, voi harmi, ei ole kuulkaa helppoa olla minä :D


Mutta itse kauluri, siitä tykkään kovasti.  Pieni miinus siitä, että vähän sitä joutuu asettelemaan kaulaan laittaessa. Mutta tästä tulee varmasti vielä monen kylmän talvipäivän pelastaja.

Malli on Handepanden Stripes to keep me warm (Ravelry- linkki.)
Puikot 4 mm ja lankana kaksinkerroin ihanan sävyinen ja -tuntuinen Teeteen Alpakka. Alpakan kaverina on liukuvärinen Garnstudio Dropsin Delight, niin ikään kaksinkerroin. Molempia lankoja upposi kolmisen kerää.


Jotenkin nuo raidat teki pelkän sileän neulomisesta kiinnostavampaa, oli oikeastaan aika kiva päästellä vain sileää tulemaan. Loistavaa elokuvaseuraa tälläinen neulomus.

12 kommenttia:

 1. Oi miten ihana! Hyvin käy tuo vihreä delightin kaveriksi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Jaana :) Vähän sai joissakin kohti säätää noiden raitojen kanssa, kun delightissa tuli sellainen väri vastaan, joka ei erottunutkaan kunnlla tuosta vihreästä pohjasta.

   Poista
 2. Ihana! Tuo lämmittää takuulla, kunhan kelit hiukan viilenevät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olenpahan varustautunut ajoissa ;D Kiitos!

   Poista
 3. Kaunis =) Ihanan korkean teit tuosta kapeammasta osasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Halusin kunnolla "kurttua" kaulalle ja että kauluri riittää tarvittaessa myös hupuksi vedettynä.

   Poista
 4. Kaunis lämmin kauluri! Tosi hyvä malliltaan kun on tarpeeksi pitkä hupuksikin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko tunnustaa, että vähän jo odotan että saan tämän vetäistä ekaa kertaa kaulaan :)

   Poista
 5. Voi että, tämä sinun blogi on myös täynnä kaikenlaisia ihanuuksia :) Tosi hieno kauluri. Ja eiköhän tuolle pian tule käyttöä, täälläpäin ainakin sataa lunta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, voi kiitos <3 Täällä ei ihan lunta vielä sentään, vielä on jäänyt kauluri aamulenkillä kotiin odottelemaan, mutta luulenpa että ihan pian saan sen napata käyttöön, sen verran koleat alkaa olla kelit.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)