keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Pääsiäistä
Pääsiästiput omasta takaa
Pääsiäisruohoksi kasvattamani ohra oli lintujen mielestä niin vastustamatonta herkkua, että jopa arka Reppana- unduni uskaltautui napsimaan sitä kädestäni. En sitten ole malttanut antaa ruohon olla, vaan olen siitä nipsinyt vähän joka välissä lintusille herkkua. Se on sitten kynityn mallinen pääsiäsruoho tänä vuonna :)

Oikein hyvää pääsiäisen aikaa!

8 kommenttia:

 1. Onpa hauskat kuvat lintusesta! Nuo sinun tiput on niin visuaalisesti kutkuttavia :) Hauskaa pääsiäistä sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen samaa mieltä, noita värikkäitä ja niin somia kavereita on ihana kuvata. Tosin aika usein kuvaan ehtii vain heilahtanut pyrstösulka ;)

   Poista
 2. Ihanat kaverit,pystytukat=)
  Mukavaa Pääsiäistä=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Meidän omat keesi-päät <3

   Poista
 3. Pitäähän sitä linnuillakin pääsiäinen olla! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä :D Ilahduttavat mua joka ikinen päivä vuodessa, ovat pääsiäisherkkunsa ansainneet.

   Poista
 4. Eksyin tänne sattumalta, ihana blogi. Linnuista haluaisin kysä sopiiko ne allergiseen perheeseen. Minä olen siis allerginen, mutta olen luvannut tyttärelleni lemmikin kun menee kouluun. Ja linnuista olemme kovasti puhuneet, kun kummitädillä on ollut papukaija. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oikein kiva kun eksyit :)
   Täytyy tunnustaa, olen itsekkin allergikko. Kania, jyrsijää tai kissaa en voisi meille ottaa, vaikka kaikista karvapalloista niin kovasti pitäisin.
   Omalla kohdalla linnut eivät ole aiheuttaneet juuri oireita. Kun aikoinaan sain nyt jo edesmenneen, ihanan ruusukaijas- herra Lillin, silloin tuntui nenässä pientä kutinaa aluksi. Muutamassa päivässä nämä oireet kuitenkin katosivat kokonaan.
   Linnuissa on vaan se ikävä puoli, että sitä höyhentä ja hienojakoista pölyä ne levittävät ympärilleen todella tehokkaasti, eli jos on tälle pölylle allerginen, niin sitä ei oikeastaan pysty mitenkään välttämään :/

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)