perjantai 10. toukokuuta 2013

I ♥ Joutomaa


Postiluukusta tupsahti uusi Kotoliving- lehti.
Joutomaa- fanina tiesinkin jo odottaa ihanaa kantta.

Tämä on kyllä niin hieno, että taidan laittaa sen seinälle.


Siitä on jo monta vuotta, kun eräästä pienestä ja somasta putiikista Turun kauppahallista löysin ensimmäisen Joutomaa- printtini. "Aarre" on ollut seinälläni vuosien mittaan ainakin kolmessa eri asunnossa.

 
Reeta Isotupa-Siltasen omaleimainen tyyli, printtien aiheet ja värien käyttö  vaan iskee muhun. Näitä printtejä ja kortteja onkin vuosien mittaan tullut haalittua aika monta, tässä niistä muutama:"Karamellikukkula" ja "Keijuhaave"- kortit  koristavat keittiön seinää.


 "Hattarasade"- kortti löytyy makkarin seinältä.

Muutama printti ja kortti odottaa vielä paikkaansa ja vielä olisi monta ihanaa jotka aion vielä hankkia. Saakai sitä jotain fanittaa :)

P.s. Tämä ei sitten ollut mikään maksettu mainos.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihania, voisin myös ryhtyä faniksi! :) Mistä muuten olet tuollaiset taideteosten ripustusklipsit löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Klipsut ostin noin vuosi sitten sen silloisesta lempi-sisustuskaupastani Rosaliesta, mutta se valitettavasti on lopettanut toimintansa. Klipsujen valmistaja on Ib Laursen, uskoisin että muistakin sisustuskaupoista voi niitä vielä löytää.

   Poista
 2. Täällä myös yksi Reetta-fani. Mulla on vasta kolme printtiä, mutta ne kaikki ovat ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Ja niitä ihania tulee koko ajan lisää :)

   Poista
 3. Täytyy kyllä sanoa, että olen ihan ulalla noista printti jutuista :), mutta kauniita ovat.Aina oppii uutta! Koto lehdestä tykkään, osatan sen aina irtonumerona samoin Ihana lehden!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse löydän harvoin lehtiä, jonka jokaisesta numerosta löydän jotain, miksi sen haluan. Kotoliving on sellainen, ja siksi otin ja tilasin sen kotiin :)

   Poista
 4. Kiitos, kun kerroit tuosta Joutomaasta. Opin lisää! Kyllä huomasin Kotoliving-lehdistä noita printtijuttuja, mutten kiinnittänyt huomiota niihin, koska en koe olevani askarteluihminen. Pariin kertaan tein itse joulukortit ja täytyy myöntää, että oli kivaa tehdä, mutta se ei ole todellakaan minun juttuni. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös se ole vaan hyvä, että meitä on moneen junaan? Toiset askartelee, toiset neuloo, jotkut osaavat ommella ja toiset nyplätä. Kaikilla on oma juttunsa ja tyylinsä, se on mielestäni rikkautta :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)