sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Vali- vali

Ei alkanut tämä muutto ihan niinkuin ajattelin. Olin pakannut astioita ja muuta tavaraa, ajattelin että imuroin ja pesen lattiat, pyyhin keittiön kaapit ja alan sitten laittaa ensimmäisiä astioita kaappiin.
Vaan toisin kävi. Pääsin asuntoon, jossa siis en ollut vielä ennen köynytkään ja itku alkoi kuristaa kurkkua. Mies ei ollut näytössä kuulemma haistanut mitään, mutta se asunto haisi niin pahasti röökille että pahaa teki.

Yhdessä jynssäsimme keittiötä hylly kerrallaan, muuttosiivoja asuntoon ei ollut tehty ollenkaan. Jokainen hylly oli tervassa, hellanlevy näytti toimineen tuhkakuppina ja yhdestä kaapista ei mädäntynyt haju lähtenyt jynssäämälläkään. Kuivauskaapin ritilät olivat kelta- oranssissa mönjässä niin ikään, sain ne jynssättyä mutta taitavat lähteä silti metallinkeräykseen kunhan saadaan uudet tilalle. Ja vessanpöntön istuin vaihtuu ensitilassa.


Vuokranantaja lupautui kustantamaan röökinhajuiseen olkkariin tapetit, kunhan eivät maksa paljoa yli 10 €/ rulla. Niitä tapetteja sitten metsästettiin viikonloppuna, onneksi K-raudan tarjouskorista löytyi ihan kelvolliset. Miehen ystävä tulee onneksi auttamaan tapetoinnin kanssa. Luulen ja todella toivon, että haju lähtee tapettien uusimisella.


Olen onneksi jo vähän toipunut tuosta järkytyksestä ja niellyt pettymykseni. Kyllä siitä vielä koti tulee.


 Kuvat: http://jeannedarcliving.dk/_ul/Default.aspx

Kuvilla ei ole mitään tekemistä tekstin kanssa. Kunhan rentouduin vähän niitä selaillessa.


P.S. Hyvää & kaunista- blogissa arvotaan. Klik!


2 kommenttia:

  1. maalaamalla ainakin tehokkaasti lähtee pahat hajut. Mut harmillista tuollainen. Voikun kaikki menisi pihalle polttamaan jos on poltettava =) Kaulurista ohjeellasi tuli muuten tosi kiva! käy kurkkaamassa!

    VastaaPoista
  2. No voi sentään! Harmillinen tilanne.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)