sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Pitsisukat

 Olen tässä ihmetellyt, mistä tätä tavaraa oikein tulee. Sukkalankoja erityisesti, lisääntyvätkö ne keskenään?

Laatikossa on monta kerää, joista on ajatuksissa ollut neuloa sukat lahjaksi jollekkin tietylle ihmiselle. En ole vaan saanut aikaan jatkojalostaa keriä uuteen muotoon. Otin tämän nyt itselleni haasteeksi, siinähän mulla on tekemistä.


Ensimmäisenä otin työn alle vaalean sini- harmaan kerän seiskaveikkaa. Äidin värinen, ihan selvästi.


 Ohjeen löysin Hepsin höpsötyksiä- blogista, mallin nimi on Hepsin sukat. Tykkään tästä mallineuleesta, taitaa olla sama kuin Ilona Korhosen ja Jenni Östermanin Nelekirjan Kesävoi- sukissa.


Nämä sukat ovat kyllä mallia peltiset, pikkusen tuli taas neulottua tiukkaa. 3,5 mm puikkoja käytin, voisin vaihtaa 3,75:n jos jostain sellaiset löytäisin. Mun jalkaan sopii just hyvin, toivottavasti mahtuu äidillekin.


Ohje oli suuntaa antava, ja koska en ole mikään sukkaguru, katsoin lisäohjeita Novitan sukkalehdestä. Siinä oli monta niin kivaa mallia, tekisi mieli koittaa vähän kaikkia :) Puikolla on nyt kuitenkin toiset sukat tällä samalla mallilla.

2 kommenttia:

  1. Kauniit sukat =) jospa ne peltiset on lämpimämmät =) Minäkin aloitin ihan tosissani nyt tyhjentää tuota varastoa! Sit kun vielä nuo langat lakkaisivat sikiämästä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Sulta tämän inspiksen tyhjennysprojektiin sainkin :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)