keskiviikko 29. kesäkuuta 2011

Villatakki pienelle

 Kuvasin ihanan kummityttöni neuleessa, jonka aloitin jo silloin, kun sain kuulla ilouutisen ystäväni raskaudesta. 

Neule odotteli valmiina pitkän aikaa, ja suurihan se on edelleen, mutta voihan nuo hihat rullata. Villatakki ei nyt tunnu siltä kaikista ajankohtaisimmalta pukineelta, ehkä se on sopiva sitten syksymmällä.
 

Tämän ehkä maailman yksinkertaisimman neuletakin ohje on ollut joskus Novitan Woolin vyötteessä, mutta löytyy myös täältä.
Puikot 3,5mm ja lankana Wool.
 


Nirkkoreunukset sovelsin mieleisekseni, muuten nneuloin ohjeen mukaan. Sopivat napit löysin kirppikseltä (mistäs muualta).

3 kommenttia:

  1. Onpa suloinen takki! Yksinkertainen on usein kauneinta. Ja hyvä että on kasvunvaraa, sitä tarvitaan aina!

    VastaaPoista
  2. Tietokoneella olo on niin vähäistä ollut viimeisen vuoden, että hyvä jos jaksan kerran kaksi kuussa aukaista ja laskut maksaa. :) Enhän mä käyny faseskaan kuin kerran kaks vuodesta niin poistelin sen sitten. Tuo käsi rajoittaa niin kaikkea tekemistä, että itseäkin oikein tympii. Tällä viikolla taas rampannu hoitsujen työnä, nyt kuukauden sisällä saan ajan taas yhdelle lääkärille, jonka kanssa nyt sitten jatkoa pähkäillään, keskussairaalaan pitäisi aikaa kohtapuolin saada. Tällä tietoa tuota edes saada yhdellä operaatiolla kuntoon. Koko ajan kättä kuumottaa ja pistelöö ja käsi nykii itseksensä, sormet varsinkin. Neuloakkaan en saata kuin vartaan kaksi kerrallaan, sen jälkeen on pakko lopettaa. Selän kanssa kyllä pärjää kun tietää rajansa. Kailla kans luultavasti syksyllä operoidaan olkapää... Notta meitä on oikeen kaks vaivaasta. :DEipä sustakaan oo pahemmin mitään kuulunut ;D

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)