sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Kevät.

Kevät on tullut. Vaikka ulkona ei näytä siltä, tunnen sen sisälläni.
Nyt ajatukset täyttää koulujutut, tuleva opinnäytetyö ja kaikki mikä täytyisi olla valmista ennen sitä. Viikonloppuna yritin irrottaa itseni koulusta. Levätä hetken.Lillin kylpyhetkeä on hauska seurata. Ensin tutkitaan astiaa kallistelemalla päätä puolelta toiselle. Jos vesi ja astia saavat hyväksynnän, noustaan istumaan reunalle. Alkaa mieletön lotraus, pörhistely ja sukiminen, jatkuen kunnes koko lintu on aivan märkä.
Harmi että tuota pientä, touhuavaa eläintä on niin vaikea kuvata.


Puikolla oleva vauvanpeitto edistyy hitaanlaisesti. Näin paksu lanka ei vain taida olla mun juttu. Teen peiton ristiäislahjaksi ystävän pojalle. Eiköhän se siihen mennessä valmistu.


Lahjaan kuuluu myös tämä pastellisävyinen kortti.


Vihreäsävyisen kortin tein pikkusiskon syntymäpäivää varten.

Tein samalla myös kortin miehen siskon häihin, mutta kortti näytti kuvassa niin kamalalta että päätin olla julkaisematta koko kuvaa.

Tuntuu paljon järkevämmältä tehdä useampi kortti kerralla. Aina ensin levitän tarvikket pöydälle, askartelen siinä hetken ja kerään taas ne kaikki pois. Ja usein heti seuraavana päivänä sama juttu. Jonkinlainen askartelu- ja käsityöhuone tai edes nurkkaus olisi ihan mahtava.

2 kommenttia:

  1. Kiitos kommentistasi! Pointed Edging -reunapitsistä tulisi tosiaan kaunis huivi. Käsityöhuone, jonne saisi kaikki langat, kangaspuut, ompelukoneen jne. on minullakin haaveissa.

    VastaaPoista
  2. Kauniita nämä sinun tekemäsi kortit! Näitä on ilo saada, käyvät ihan lahjan sijasta! Niissä näkyy vaivannäkö ja pelisilmä. virpi-täti

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)