lauantai 6. maaliskuuta 2010

Aamu kotona

Tänä aamuna istuin rauhassa ja annoin teen hautua. Se on nyt toiseksi viimeinen hiihtolomapäivä. Pihalta tuli ihana valo, ei tarvinnut sytyttää lamppuja.

Hetken mielijohteesta otin kameran  ja kuvasin kaikkea mitä ympärillä näin. Annoin kaiken sotkun olla niinkuin oli, kuvasin vain.

Muokkasin ainostaan rajaamalla kuvat, en muokannut piiloon edellisistä asukkaista kertovia reikiä seinissä tai kamalan värisiä ikkunanpieliä.
Martta Wendelinin kalenteri oli hyvä ostos, vähän niinkuin olisi uusi taulu joka kuukausi.Tämä pikkutaulu taas on Miehen ostama ja se kuvaa häntä hyvin.
 Siinä lukee: "Luulin kerranki olevani vääräs, mutta erehryyn."Linnut kököttävät häkissä niinkuin tatit, vaikka ovet ovat olleet auki jo monta tuntia.Sykon Carpe diem- kortti  on  tauluna seinällä  lintuhäkkien välissä. Linnut eivät ole ymmärtäneen vihjausta.

4 kommenttia:

  1. Sulla on ihanan hyväntuulinen ja mukava blogi, kotisi näyttää niin kauniilta kauniine tavaroineen!

    VastaaPoista
  2. Kiva että vierailit!

    Jostain syystä kommenttisi ei näy blogissani lainkaan, sain sen kuitenkin sähköpostiini, eli kommentoin nyt uusiksi tänne :)

    Meidän kissoista toinen on pyhä birma (ruskeatabbynaamio), mutta se on Leo eikä Lulu. Lulu taas on rodultaan ragdoll ja väriltään sininaamio colourpoint.

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)