keskiviikko 13. tammikuuta 2010

Keskiviikko.

Viimeyönä nukkumatti taisi unohtaa käydä täällä. Pyörin ja hyörin neljään asti, yritin lukea välillä, vaikka silmiä väsytti. Sitten kirja loppui. Luovutin ja otin lisää unilääkettä. Nukahdin kai tunnin sisällä ja kun vihdoin heräsin, tajusin että koulupäivä on jo ollut ja mennyt. Kello oli kolme iltapäivällä. Hävettää. Tämä unettomuus, se meinaa viedä järjen päästä. Sellaiset fiilikset aamulla  iltapäivällä.


 Päätin, etten voi olla koko päivää neljän seinän sisällä, pakko saada raitista ilmaa. Tein reippaan kävelylenkin kirjastoon ja takaisin.
Kirjasto- yksi parhaimpia keksintöjä koskaan!

Itsenäisyyspäivänä olimme Miehen kanssa elokuvissa katsomassa Täällä pohjantähden alla, ja se teki niin suuren vaikutuksen että mun on pakko saada tietää kuinka tarina jatkuu.

Mieltä on lämmittänyt viime postaukseen tulleet kommentit. Ne tuovat paljon iloa, tunteen, että kyllä tätäkin blogia luetaan. Kiitos.

Uusi käsityökin on valmistunut. Kuvat ovat aika kamalat, anteeksi vain.

Aika yksinkertaiset, tummanpunaiset palmikkosäärystimet itselleni. 150 gramman seiskaveikkakerästä jäi yli pieni nöttönen. Varsinaista mallia ei ollut, katsoin silmukkaluvun  perussäärystimien ohjeesta ja eihän siinä paljoa muuta sitten tarvitakkaan. 10s:n levyisen palmikko kiepsahtaa 10 krs:n välein, palmikon molemmin puolin on 4 nurjaa silmukkaa, muuten sileäää. Tuli juuri oikean kokoiset :)

Seuraava neule on tulossa kovaa kyytiä, päässä pyörii koko ajan lisää. Nyt on selvästi inspis päällä.

4 kommenttia:

 1. Voi, se on harmillista, kun nukkumisen kanssa on ongelmia. Olen itsekin nukkunut huonosti viime aikoina. Kivan väriset säärystimet olet neulonut.

  VastaaPoista
 2. Olitpas vikkelä; teit jo ne palmikkosäärystimet! Minuunkin iski sukan neulomisvimma (vaikka lapasetkin on kesken!), kun näin sun kutomat pikkuruiset varpaanlämmittimet! Tänään löysin vielä edullista 7veljestä. Täti Virpiina

  VastaaPoista
 3. Ei muuta kun sukkia neulomaan! Jos ohjetta tarvitset ja jos vyötteestä ei löydy, niin Novitan sivuilla on, ja mullahan on niitä lehtiä, niitäkin sopii lainata :)

  VastaaPoista
 4. just go with the flow..! kun lanka kuumottaa käsiä, silloin on ommeltava ja lujaa.

  suloiset säärystimet!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)