torstai 4. kesäkuuta 2009

Pieniä paloja

Tämä ensimmäinen lomaviikko on kulunut kodin järjestelemiseen, siivoamiseen, pyykinpesuun, Kössin kanssa leikkimiseen ja tietysti vähän neulomiseenkin.
Sain ystävältäni pesupähkinöitä ja hän myös opasti niiden käytössä. Kiehautin muutamaa pähkinää vedessä, annoin liemen jäähtyä, otin pähkinät pois kattilasta ja kaadoin liemen suihkepulloon. Ja tulee puhdasta! Voi olla että siirryn kodin yleispuhdistuksessa kokonaan noihin pesupähkinöihin. Säästyy sitten sekä luonto että koti turhilta kemikaaleilta ja pakkausmateriaaleilta.
Kameran kanssa leikkiessäni löysin siitä uusia toimintoja ja kuvasin pieniä paloja kodistani.


En ole halunnut piilottaa puikkokokoelmaani, ne ovat mielestäni hauskan näköisiä hernekeittopurkeissaan.

Himoitsen vanhoja ja kauniita astiota.


Tuo pikkuinen, vanha Arabian kannu on uusinpia löytöjäni.

Eikä ihania kirjojakaan voi olla koskaan liikaa :D Meillä ei ole kunnollista kirjahyllyä tai muuta paikkaa minne saisin kaikki kirjani mahtumaan ja siksi olen järjestänyt kirjat aiheiden mukaisesti. Olohuoneen hyllyyn mahtuivat vain käsityö- , sisustus- ja eläinaiheiset kirjat.
Lilli ei ollut kuvauksellisella tuulella ja paineli piiloon kellonsa alle.
Aurinkoista viikonloppua!

3 kommenttia:

  1. Pesupähkinät ovat minulla vielä kokeilematta, mutta tarkoitus olisi testata. Vanhojen astioiden löytäminen kirppareilta sopuhintaan alkaa olla jo haasteellista. Soman kaatimen oletkin löytänyt.

    VastaaPoista
  2. sinulla on silmää! puikot ovat purkeissa kauniit ja heti käsillä. kysyit, miten raidallinen tiskirätti oli neulottu. pyrin luomaan ohjeen sivuilleni mahdollisimman pian, se on todellisuudessa helpompi kuin mitä yritin kuvailla :0)

    VastaaPoista
  3. Sitten kun kyllästyt tuohon kannuun...heh...ei taida ihan heti tapahtua, niin minä sitten olen valmiina ostamaan sen :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)