keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Hoooooh

Muuttolaatikot tuntuvat loputtomilta. Kaikki tavara pitäisi saada paikalleen, mutta minne? Ei vaan yksinkertaisesti mahdu. Pakko laittaa vielä lisää tavaraa pois että tänne mahtuu asumaan. Olen ilmeisesti ihan toivoton tavaran kerääjä, vaikka mielestäni ostan harkitusti. (Mies voisi olla toista mieltä, hän kun ostaa vaatteitakin noin kaksi kertaa vuodessa, silloinkin pitkän suostuttelun jälkeen. En minäkään vaatteita niin ostele, mutta kirpparilta löytyy niin paljon kaikkea ihanaa...) Tietysti langat ja kankaat vievät ihan mahdottomasti tilaa. Yksi kesälomani tavoitteista on jo saavutettu, kävin lankalaatikot läpi ja järjestin langat uudelleen ja laitoin osan kylmästi pois. Tai siis ei ne vielä ole mihinkään lähteneet, tuolla ne odottaa pussissa. Varmaan lähetyksen kirpparille vien, sinne olisi lähdössä paljon muutakin. Ensin kutsun siskot koolle, he saavat valita kaikki mitä tarvitsevat ja vasta sitten vien pois.

Sellainen pieni ongelma, että kameran johto on tuolla jossain. Ei aavistustakaan missä! Olen sitä nyt kaksi päivää etsinyt. Voi kökkö. Pääkin olisi varmaan kadonnut jo aikoja sitten jos se ei olisi kiinni hartioissa.

Edit: Johto löytyi, ettekä voi uskoa mistä. Ihan sieltä omalta paikaltaan, kameralaukusta. Olin vaan fiksuuttani laittanut sen sellaiseen sivutaskuun ja enhän tietenkään muistanut sitä enää. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttisi ilahduttaa :)