lauantai 23. joulukuuta 2017

Itse väsättyjä koristeita

Joitain vuosia sitten mulla oli tapana ostaa joka joulu vähintään yksi uusi koriste.
Sitten jossain kohtaa se kaikki ostaminen ja se kauppojen tavaramäärä alkoi niin ällöttää, jotenkin meni maku siitä ostelusta.Ajattelin, että olisi hauskempi perinne jos yrittäisin joka jouluksi väkertää jonkun uuden koristeen. Mutta koska oon vaan sellainen tyyppi joka onnistuu ottamaan paineita melkein mistä vaan, niin lupasin ittelleni että tää ei sitten oo sellainen juttu. Jos joku vuosi ei innosta niin ei sen väliä. 

Viime jouluna tein paperipilleistä himmelikranssin, mutta se lässähti ulko-ovessa aika nopeasti, koska paperipillithän on- yllätys, yllätys- paperia. Aivopieru.


 
Mun suosikki on tää lintunen, taisin tehdä tämän toissajouluksi.
Idean näin  Mollie Makes- lehdessä. Tän joulun alla näin lehtipisteessä Suuri Käsityö- lehden jouluextran, jonka kansikuvassa hymyli söpö neulottu tonttu. En yleensä hirveästi tontuista välitä, mutta se oli niin kiva, että lehti lähti matkaan.


Luulin, että tälläisiä kolmiulotteisia juttuja on kauhean vaikea neuloa, mutta väärin luultu. Oli oikeestaan tosi kivaa värkätä jotain ihan erilaista.


Tontun housut saa otettua pois, olis hauska tehdä tontulle joksikin tulevaksi jouluksi vaihtovaatteita.
 Housuihin olisin halunnut laittaa pikkuiset puunapit, mutta ei tähän hätään löytynyt. Ja tonttulakkiin voisi laittaa pienen kilikellon.

Tonttu on neulottu Novitan Nallesta, puikot 2,5.


6 kommenttia:

 1. Hauska tonttu ja tuo lintu on todella kaunis!

  VastaaPoista
 2. Kiva idea nämä itsetehdyt koristeet! Nyt kun aloin muistelemaan, niin olen itse tehnyt myös monena jouluna koristeita. Tuo lintukoriste on tosi kaunis! Minäkin ihastelin samantyyppistä Pinterestissä ja laitoin itselleni muistiin. Myös tonttu on tosi hauska ja söpö! Oikein hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin aloin tämän lintusen myötä metsästää Pinterestistä lisää vastaavanlaisia ohjeita, mutta yskikään ei jotenkin vaan ole tekemisen asteelle päätynyt. Kiitos ja ihanaa tätä vuotta <3

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)