sunnuntai 9. huhtikuuta 2017

Long time, no see


Monta kuukautta ehtinyt vierähtää täydellisessä blogihiljaisuudessa. Se on jännä, että toiset tuntuvat perustavan blogeja nimenomaan äityslomalla, koska on aikaa, ja musta tuntuu että sitä aikaa nimenomaan ei vaan ole. Tai siis on, mulla on yllin kyllin aikaa kaikkeen sellaiseen, mitä voin tehdä vauva sylissä tai yhdessä hänen kanssaan, mutta tietokoneaikaa ei sitten millään.

Mutta meille kuuluu aivan hyvää. Rakas pieni tyttöni kasvaa mielestäni ihan liiankin hurjaa vauhtia.  Hän on oivaltanut jo kätensä ja tekee parhaillaan tuttavuutta  jalkojensa kanssa. Tällä hetkellä parasta ikinä on pöristellä kuolapalloja ja tunnustella kaikkea rapisevaa. Kuluneen kuukauden aikana hän on alkanut entistä enemmän höpötellä omia juttujaan ja naureskella ääneen. 


Blogin kohtaloa  olen miettinyt ja päättänyt, etten ainakaan toistaiseksi tätä lopeta, vaikka jonkin aikaa nyt menisikin hiljaisuudessa. Tämä ainutlaatuinen elämänvaihe kestää kuitenkin vain aikansa ja varmasti jossain vaiheessa löydän taas aikaa myös omille harrastuksilleni. Oikein ihanaa kevättä!
- Maija 

10 kommenttia:

 1. Voi, kun hän on suloinen ja kaunis! <3

  Itse aloitin bloggaamisen kun tytär oli puolivuotias, kun hän nukkui niin oli sitä omaa aikaa kotona ollessa ja tuohon aikaan oli kiva olla yhteydessä koneen kautta muiden samanhenkisten, -käsitöitä tekevien pienten lasten äitien kanssa. Nykyään tulee kirjoiteltua vähemmän kommentteja ja tytärkin on jo kohta 5-vuotias ja blogista muodostunut osa-aikatyö.

  Nauti vauva-ajasta, se on elämän parasta ja antoisinta aikaa! <3

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloinen hän on <3
  Ihanaa kevättä teille!

  VastaaPoista
 3. Ihana pikkuinen <3 Nauti tästä ajasta ja blogi odottaa kyllä jos myöhemmin on enemmän aikaa kirjoittelulle. Mukavaa kevättä teille!

  VastaaPoista
 4. Aivan ihastuttava neiti! Minullakin blogi aivan jumissa, todella vähän ehdin tehdä käsitöitä nykyään. Kiva kuulla, että teillä menee mukavasti!

  VastaaPoista
 5. Kaunis suloinen vauva! Nauti joka hetkestä hänen kanssaan! Blogimaailma odottaa, se ei katoa mihinkään, mutta kadotettuja hetkiä vauvasi kanssa et koskaan saa takaisin. Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)