tiistai 6. huhtikuuta 2010

Järkeä vai ei?

27.3. meilläkin sammutettiin valot earth hourin ajaksi."Energiasta ja sähköstä lähes kaikkitietävä"-isäni  kertoi, miten järjetöntä  todellisuudessa on, että kaikki sammuttavat valot  samaan aikaan. Aiheuttaa kuulemma enemmän haittaa kun hyötyä.  Olisipa jättänyt jakamatta tämän tiedonjyvän. Ilonpilaaja.


Virkkasin pieniä pylpyröitä. Suunnittelin näistä jo vaikka mitä, mutta siinä ne aina vain ovat, päättelemättä.Nyt on ehkä järjettömin ajankohta villasukkien neulomiseen, mutta minkäs teet. Kun tekee mieli neuloa just niitä sukkia.

4 kommenttia:

 1. Koskaan ei ole järjetöntä neuloa villasukkia. :) Mulla on tuollainen samanlainen pentikin lasikulho. Kaunis!

  VastaaPoista
 2. Iihania pylpyröitä, niin herkullisen keväisiä kuin maasta nousevat esikot! Laitathan sitten kuvia, mitä niistä sait aikaiseksi.

  VastaaPoista
 3. Pyörylät on kivoja! :)
  Muutenkin blogissas on kivoja juttuja. :)

  Earth Houria vietin minäkin, ja poikaystävä oli skeptinen asian suhteen: "ei yksi tunti mitään auta", no eihän se autakaan, mutta ajatus on hyvä. :> Ja mietein kyllä itsekin että millainen virtapiikki siitä sitten syntyy kun kaikki sytyttää ne valot takaisin.. :D
  Haluan kuitenki olla positiivinen ja ajatella että ideana Earth hour on hyvä, ja ehkä se saa ihmiset laittamaan joskus muulloinkin turhia valoja pois??

  VastaaPoista
 4. No mutta anna niiden puikkojen viedä, jos ne tahtovat! Jos tulee sukkia, tulkoon sitten! Mitä siitä, vaikka joku valittaa? Ja jos tuntuu, että virkkaaminen maittaa, anna koukun suihkia. Ei käsitöistä kannata ottaa stressiä.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)