lauantai 19. syyskuuta 2015

Virkatut tiskirätitIlahduta bloggaajakaveria- haasteessa halusin ilahduttaa jollain kauniilla, mutta käytännöllisellä yllätyksellä. Sellaisella, mistä olisi iloa pitkään ihan tavallisen arjen keskellä.
Siispä virkkasin tiskirättejä.
 
Pyöreiden rättien ohje löytyy täältä, reunukset sovelsin mieleisikseni.


Harmaat, nelikulmaiset rätit virkkasin V- pylväillä, reunoihin lisäsin vielä kerroksen kiinteitä silmukoita ja pienen, hillityn nirkkoreunuksen.

Rentouttavia, sopivan pieniä virkkaushommia nämä tiskirätit.

 Nyt on koulussa sellainen tahti päällä, tehtäviä tulee ja tenttiä pukkaa. Iltaisin yritän ottaa edes pienen hetken ihan vain itselleni ja käsitöille. Niin ja Elsalle, tietty, sillä ainahan se koiruus siinä vieressä röhnöttää. Ehtii siinä virkata aina ehkä rivin, kaksi, valmista ei tule mutta se rentoutuminen on nyt pääasia.

 

7 kommenttia:

 1. Onpa kauniita nuo pyöreät!
  Neliskanttisia olenkin aiemmin virkannut, mutta en ole tullut edes ajatelleeksi että voisi tehdä myös pyöreinä. Kiitos ohjelinkistä!

  VastaaPoista
 2. Oih, tosta pyöreestä tuli heti himo tehdä matto!

  VastaaPoista
 3. Nämä ovatkin mulla käytössä:)
  Tapreeseen tuli ja hyvin pyyhkii,kiitos<3

  VastaaPoista
 4. Voi miten suloisia! Ja niin kauniin värisiä! Tuo turkoosi sävy on aivan täydellinen. Mikä lanka sinulla oli siinä käytössä?

  VastaaPoista
 5. Ihania nuo pyöreät, niin kauniita ettei heti tiskiräteiksi tunnista. Pidän tuista v-pylväiden jäljestä. Laitanpa kirvan taakse;)

  VastaaPoista
 6. Niin kauniita, että raskiiko niitä käyttääkään? <3

  VastaaPoista
 7. Niin kauniita, että raskiiko niitä käyttääkään? <3

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)