lauantai 15. helmikuuta 2014

Periaatteensa kullakin

On aika erikoinen helmikuu tämä.

Käytin kiukulla talvitakkia Elsan kanssa  lenkkeillessäni, sillä nythän on talvi.
Vasta toissapäivänä ymmärsin niellä tämän älyttömän periaatteeni ja ottaa kevyemmän takin esille. Kovasta päästä kärsii koko keho.
 
Ystävänpäiväksi oli tarkoitus askarrella kortit, kuten tapanani on. Levitin tarvikearsenaalini pöydälle, sommittelin ja pähkäilin. Sain valmiiksi yhden. Yhden!  Ei vaan inspiroinut. 


Totesin, että ei väkisin. Kaikesta hauskasta tekemisestä katoaa hauskuus, jos täytyy tehdä väkisin.  Kaupasta löysin kuitenkin sievät kortit valmiina.
Kuvassa se ainoa itse askarreltu.


Hain pelargonit häkkivarastosta talvehtimasta. Aika toivottoman näköisiä olivat, raasut.

Tuo häkkivarasto on aivan liian lämmin ja pimeä paikka talvehdittamiseen, mutta surkeista olosuhteistaan huolimatta muutamat alkoivat heti osoittaa elonmerkkejä. Sitkeät ystäväiseni.

Hain muutaman jo viikko sitten, sillä en ollut ollenkaan varma elääkö niistä yksikään.
Eilen hain sitten loputkin. Nyt on keittiön ikkunalauta piukassa kukkaruukkuja, sillä ängin kaikki ruukut sille vieretysten.  Saavat olla siinä kaikki hetkisen, että voin varmistaa diagnoosin ennenkuin lähetän kuolleet bioskaan.

Ikkunatkin oikein huutavat pesua, kuten kuvasta käy ilmi. Mutta kevät- takistani huolimatta vetoan edelleen siihen, että nyt on talvi, ja ikkunathan pestään vasta keväällä :D


6 kommenttia:

 1. Kiitos, Maija! Ja minä onnellinen sain tämän kauniin kortin! Niin, pelakuut, mielenkiintoista nähdä niiden selviäminen! Minä taas innostuin lähettelemään kukkien siemenpusseja ystävänpäiväkorttien mukana. Taitaa kevättää! kumitäti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tietenkin se ainokainen oli sinulle <3 Lähikuvassa on muuten se sinulta saamani mårbacka, se on nyt jo kahdesta kaltoinkohdellusta talvesta selvinnyt. Siitä ottamani "poikasetkin" näyttävät tuolta puskevan :)

   Poista
 2. Tosi kauniita nuo valkoiset ruukut, raikkaan näköiset. Pelargoniat on jotenkin niin sympaattisia kukkia minun mielestä. Toivottavasti omasi virkoavat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minäkin toivon :) Nuo valkoiset, keskenään samanlaiset kukkaruukut ovat kai jonkinlainen pakkomielle :D Haluaisin kaikille kukilleni sellaiset. En löytänyt kaupasta valkosia, oikean muotoisia ruukkujakuin kiiltävinä joten maalasin spray- maalilla saviruukut mieleisekseni.

   Poista
 3. Sama täällä.Pitänee pähkylöijä josko talvitakki vai kevyempi vaihtoehto.Monesti lenkin jälkeen tulee todettua,että kovasta päästä kärsii koko keho.
  Nätin kortin oot tehnyt.Onnea ja menestystä pelakuille=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Sitä varmasti tarvitaan :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)