sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Uutta ilmettä


Syksyisen nurkkienraivaus- inspikseni porkkanaksi lupasin itselleni, että kirppisrahoilla saan sitten ostaa kotiin jotain uutta sekä muutaman uuden vaatteen.

Nämä rahat pidin sivussa, kunnes sain päätettyä mitä niillä todella haluan.
Olkkariin uusi matto! 

(Olkkarin edellinen puuvillamatto ei sitten ollutkaan vesipestävä, vaikka niin olin olettanut. Ja Mies meni mussutti siihen kebabia.... Huoh.)

Annon Pandora- villamatosta haaveilin, ja vaikka villan likaahylkivät ominaisuudet hyvin tiedänkin, en silti ollut varma miten sen kanssa meillä kävisi.  Lähtisikö koirankarvat imuroimalla vai lähtisikö multa ensin järki päästä niiden karvojen kanssa.

Sitten lykästi. Äitini oli bongannut Askossa itselleen uudet matot, samaa käytössä erinoimaisen kestäväksi ja koirakotiin sopivaksi todettua materiaalia kuin vanhempieni kodin edellisetkin matot.

Äidin uudet matot nähtyäni ei sitten tarvinnut enää epäröidä, hain heti meille samanlaisen. 

Peuratyyny on niin ikään Askosta, sain sen äidiltä lahjaksi.

Rakastan peuroja, tuntuu hassulta kun nyt nekin näyttävät olevan joku trendi. Mutta mitäs sitten, meillä näitä sarvipäitä on sisustuksessa esiintynyt eri muodoissa jo pitkään ja tulee varmasti esiintymään silloinkin, kun ne ovat jo  so last season.


Hyvää alkavaa viikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia! Ja tuo Askon matto on ihana, katselin sitä itsekin Askossa. :)

    VastaaPoista
  2. Peuratyyny meiltä jo löytyy ja nyt löytyi mattokin!Vieläköhän noita saa askosta?Pakko mennä heti huomenna tarkastamaan:)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)