tiistai 10. syyskuuta 2013

Syyskuun kymmenes.

Ystäväni oli viikonloppuna kyläilemässä 2,5 vuotiaan tyttärensä, minun kummityttöni kanssa. Hauskaa oli ja tekemistä riitti. 

Neidin kanssa koluttiin useampi leikkipuisto, ja voi sitä riemua! Otin kameran mukaan ja sain ikuistettua pieniä paloja siitä  lapsen vilpittömästä ilosta ja energiasta. 

Kävipä siinä sitten niin, että kamera jäi vahingossa ystävän autoon ja matkusti heidän mukanaan 250 kilometrin päähän.
Miten voikaan olla näin orpo olo?

Tässä sitä nyt mietitään, uskaltaisiko kameran postittaa vai pitääkö keksiä jotain muuta.


Kesän aikana on jäänyt paljon tänne aioittuja kuvia postaamatta,  nyt on hyvä hetki niille.Idea teepaketista väsättystä linnunpöntöstä jäi muhimaan korvan taa  jo kauan sitten Harmaata arkea- blogista.

Omassani katto repsahti melkein heti, kattoremppaa kaipaa siis tämä mökki.


Kesällä sain myös Ghanassa asuvan ystäväni meille kyläilemään. Hänen puhelimelleen virkkasin suojapussin Novitan Purosta. 

Kesän aikana pelargoneista on tullut napattua arviolta 500 kuvaa. Ensimmäisen ja viimeisen kuvan pelakat ovat mårbackaa, keskimmäinen lienee ihan tavallinen kotipelargoni.


8 kommenttia:

 1. Muutama kuva siis noista kukkasista =) Ihania ovat. Voin vaan kuvitella miten orpo olo on ilman kameraa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt olisi tietenkin koko ajan mielessä kaikkea mitä kuvaisi, höhh. Olisihan meillä pokkari mutta kun ei se vaan ole mun juttu, ei.

   Poista
 2. Vallan mahtavan näköinen tuo viimeisen kuvan kukkanen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vieläkin kukkivat niin kauniisti, vaikka pian täytynee haikein mielin viedä nämä silmänilot kellariin talvehtimaan.

   Poista
 3. No mitä kummaa sille katolle tapahtui? Niin hieno mökki olisi tuo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luulenpa että rakennusurakoitsijalla kävi käpy suunnitteluvaiheessa, oli kattotuolit asennettu päin prinkkalaa :D Mutta ei linnulla hätiä mitiä, mökin kattoremppa on jo hyvin suunniteltu eli periaatteessa puoliksi tehty.

   Poista
 4. Kauniita kuvia :) Puhelimen suojakuori on värikäs ja siinä on mukava kuvio. Onko sille ohjetta vai onko omasta päästä ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Puhelimen pussin virkkasin miten päähän pälkähti. Mallivirkkauksessa on vuoron perään kerros V- pylväitä ja sitten kerros pallosilmukoita.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)