sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Tunnustus

Olen hyvin otettu viimeaikoina saamistani tunnustuksista. Alkajaisiksi voisin tunnustaa olevani surkea laittamaan näitä eteenpäin, luen nimittäin niin monia ihania blogeja, etten osaa niistä millään valita ja jää sitten juuri valinnanvaikeuden vuoksi yleensä nämä tunnustukset jakamatta. Nyt ajattelin tehdä poikkeuksen :)
Joskus koitin laskea, montako blogia lukemistostani löytyy, oli niin paljon että menin laskuissa sekaisin. Asiaan tuli kuitenkin selvyys, kun blogger jonkin aikaa sitten ilmoitti 300:n luettavan blogin rajan ylityneen. Huups!


Sain  Sisko neuloo- blogin Siskolta sekä  Kädentaitojen Ihmeet- blogin Sarilta kivan haasteen, jossa tehtävänä on kertoa kahdeksan satunnaista asiaa sekä jakaa haaste eteenpäin kahdeksaan blogiin, jossa kirjautuneita lukijoita on alle 200.
(Haasteita on tullut muiltakin, tartun nyt kuitenkin tähän yhteen. Lämpimät kiitokset kaikille haasteella tai tunnustuksella muistaneille!)

Nyt pitäisi sitten keksiä ne kahdeksan asiaa. Öööö?
Taidan kertoa ne kahdeksan, mitä ensimmäisenä mieleen juolahtaa.
 1. Koulutukseltani olen tekstiilialan artesaani,mutta huonon työtilanteen vuoksi haaveilen aloittavani taas opiskelut. Josko musta tulisi lastentarha- täti :) 
 2. Hamahelmiä en ole montaa kertaa aikuisella iällä kokeillut. Mieli on tehnyt, mutta olen saanut pideltyä itseäni vedoten siihen, ettei askartelumatsku-varastoni muutenkaan meinaa mahtua enää mihinkään.  Eilen tein- blogissa näin niin mahtavia juttuja, että nyt tuli himo!
 3. Pidän oikeastaan kaikista muista väreistä, paitsi vaaleasta korallinpunaisesta ja persikasta. Ei vaan oo mun juttu.
 4. En edes pysty laskemaan, montako käsityötä mulla on kesken tälläkin hetkellä. Paha tapa, en vain yleensä jaksa keskittyä yhteen ja samaan työhön kovin kauaa kerrallaan, ellei kysessä ole joku erityisen koukuttava malli. Teen aina rivin yhtä ja sitten kerroksen toista.
 5. Mieheni luonnehtii mua " vähän vinksahtaneeksi kukkatytöksi".
 6. Blogin kirjoittamisessa vaikeinta on mielestäni se, etten meinaa osata valita itselleni oikeaa muotoa kirjoittaa. Kirjakieli on ehkä liian jäykkää ja virallista, mutta täysin murteella kirjoitettu tekstikään ei mielestäni oikein sovi mulle. Itseäni ärsyttää se, että kirjoitustyylini saattaa vaihdella paljonkin eri postauksissa.
 7. Meidän "parven" seniori ja persoonallisin koskaan tapaamani lintu, ruusukaijanen Lilli on nyt noin 16- vuotias. Simppa- undulaattini huitelee jossain 7-8 vuoden kieppeillä, Reppanan iästä ei ole tietoa, yli 5- vuotias tietääkseni sekin. 4,5- vuotias Elsa- koira on siis meidän juniori :)
 8. Elsan viimeksi oppima juttu on: "Elsa, humuja!" Jolloin koira säntää pientä ölinää pitäen ovelle katsomaan, tuleeko sieltä joku. Juu-u, todella käytännöllinen taito koiran osata. 

Kuvassa Lilli hurjana. Sitä otti ihan suunnattomasti pannuun kun mies teki poksahtelevia ääniä suullaan. Myös puolityhjän muovipullon ravistelemisesta lähtee Lillin mielestä mitä ärsyttävin ääni ja siihenkin reagoidaan kuvan osoittamalla tavalla.


Tässä kummallisesti vääristyneessä kuvassa näkyy olkkarimme "häkkiseinusta". Siellä se Lilli taas vahtaa tuimana :D  Linnut sotkisivat takanaan olevan tapetin alta aikayksikön, siksi häkkien taakse on viritelty tuo verhosysteemi. Hyllynä toimiva ikkunan kappalauta (vai mikä lie oikea nimitys) on purkutalosta pelastettu, siihen lisättiin vain oikean pituinen valkoiseksi maalaamani lauta päälle. Hyllyn alla kulkee vaijeri, verho löytyi kirppikseltä.

Linnuista takaisin haasteeseen:

Nyt tulee vaikea valinta. Tuo alle 200- lukijan raja onneksi helpottaa, täytynee tehdä kuitenkin niin, että nappaan lukemistosta kahdeksan silmiin osuvaa, muuten en osaisi millään valita kaikista ihanista.

1. Koukutettu

2. Tea and tots

3. Erican Vaaleita Unelmia

4. Virkaten

5. Marikan muistelmat

6. Kivitasku- Elämäni aarteita

7. Villaseni

8. Kotvasia


5 kommenttia:

 1. Oi, kiitos! Olen itsekin vähän huono jakamaan näitä eteenpäin, varsinkin jos siihen liittyy jonkin sortin tehtäviä :) Mutta tosi mukavalle tuntuu saada tunnustus, arvostan kovasti!

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti Maija haasteesta. Yritan tarttua siihen pian. :)

  VastaaPoista
 3. Olkaa hyvät <3 Ei ole tosiaan mikään pakko laittaa näitä eteenpäin, hyvän mielen tuottamisen takia nämä jaoin, ei siis sisällä mitään velvoitteita osallistua :)

  VastaaPoista
 4. Täällä ärsynnytään myös aika ajoin tästä kirjoituskielestä. Poria viitsi alkaa täällä vääntelemään, karkaisi kaikki lukijat pois ja toisaalta kirjakielikään ei oikein istu. Töissä kirjoittelen paljon.. kirjakielellä, että sinällään tekstiä tulee ihan hyvin, mutta jollain tavalla blogimaailma on sen verran tuttu, rento ja kotoisa, että.. että että. Jatketaan vaan samoilla linjoilla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän lopputulokseen olen itsekkin tullut, että sellainen selkeä puhekieli lienee paras vaihtoehto :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa :)