tiistai 10. huhtikuuta 2012

Villapöpät ja uusi virkkausprojekti


 Suvun uusintä jäsentä odotettiin tulevaksi jo maaliskuun viimeisenä. Musta tulee täti varmasti ihan lähipäivinä. Hui kun jännittävää!

Pienelle neuloin tilauksesta kahdet villapöpät.
Ne ovat kokoa 2-4 kk, mutta näyttävät ihan pikkuruisilta. Neulon sitten tarvittaessa suuremmat, kunhan se itse "mallikappale" vaan ensin syntyisi :)

Lanka on Novitan Puro Juolukkaa, puikot 5mm.

Lankakaupassa menen aina vähän lukkoon. Niin paljon eri vaihtoehtoja, liian monta ihanaa väriä...
 Selvisin tästä lähes mahdottoman vaikeasta tehtävästä vertaamalla lankojen väriä suosikkihuiviini. Greige on nyt niin mun juttu! Jotenkin sisustuksen ja vaatetuksen värit ovat alkaneet mulla hieman sekoittua, kun vaatteissakin saa nyt olla mieluusti greigeä ja sisustuksessakin  vähäsen mustaa.  
Tässä koukulla pala nro. 11.Tästä vielä jokseenkin epämääräisen näköisestä kappaleesta on tarkoitus valmistua huivi.

Ohjeen mukaan paloja tulisi valmiissa työssä olla 24, mutta voi olla että omaani tulee vähän enemmän, koska palani ovat jonkinverran pienenpiä kuin ohjeessa.  Sanaakaan en japaninkielisestä ohjeesta ymmärrä, mutta mallipiirros on hyvin selkeä.

Ja kävipä siinä vielä niinkin, että automatkalla työtä aloittaessani tulin tulkinneeksi epähuomiossa piirrostakin vähäsen, pitkienpylväiden tilalla on paloissani tavallisia pylväitä. Ihan kivalta onneksi näyttää palaset näinkin :)

5 kommenttia:

 1. Ihana väri, ajaton. Mallipiirrokset on kyllä selkeitä, kun niihin tottuu, ja nuo japanilaiset ohjeet on aina niin kauniita:)

  VastaaPoista
 2. A beautiful blog I have discovered many interesting and beautiful things. I'm always very, if I encounter while browsing other creative people. Maybe once you click over, I would appreciate it.
  Very best regards Rosalie ∙ ∙ ♥ ♥ ∙ ∙

  VastaaPoista
 3. Hienolta näyttää nuo virkatut palat, ja ihanat värit myös nuissa villaisissa pikku vaatekappaleissa :)

  VastaaPoista
 4. Onpa ihana huivi! (Itse asiassa voisin kommentoida jokaiseen postaukseesi jotakin, joka alkaa sanalla ihan.) Taidan ottaa haasteeksi myös tuon samaisen kuvion, sillä minulla olisi juuri sopivaa lankaa tuollaisen huivin virkkaamiseksi. Hihkaisen sitten sinulle, että apua, jos ei ala luonnistua :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)