maanantai 14. marraskuuta 2011

Uudet vanhat kynttilänjalat

Mieli tekisi laittaa kotia, sinne täytyisi jotain piristävää saada, mutta tiukka rahatilanne rajoittaa.
Ranskalaiset kirkkokyntteliköt jäävät siis haaveeksi, mutta muutama huolellinen kirppiskierros tarjoaa taas kerran vaihtoehdon tiukallekin budjetille.


Kullan ja messingin värit ei vaan iske muhun.

  Mutta pullolla spraymaalia asia korjaantuu hetkessä.


Kuten kuvasta näkyy, liinavaatekaappi odottaa edelleen valkoista maalia pintaansa. Voisipa senkin vain suihkia sprayllä :)


Ps. Oletteko huomanneet Paapiin arvonnan?

Pps. Myös Mustikkamäen blogissa arvotaan! :)

6 kommenttia:

 1. Ihanalta nayttaa tuon spreiauksen jalkeen :)

  VastaaPoista
 2. Mulla on samantyyppiset suunnitelmat kynttilänjalkojen kanssa, mutta en osaa päättää väriä. Valkoista vai harmaata? Sun valkoiset kyllä näyttävät hyvälle. Outi harmaasta arjesta

  VastaaPoista
 3. Ja mattamstakin näyttää hyvältä, siinä on valinnanvaikeutta. Mulla valkoinen on se väri, joka on ja pysyy. Olen kokeillut myös peltipurkkien maalausta sinkkimaalilla, mutta ensimmäinen kokeilu meni mönkään. Mutta jatketaan harjoituksia :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kyntteliköt! Hieno idea maalata ne valkoisiksi, nyt ne on Upeet!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kynttilänjalat <3 Tarttuiko väri ihan hyvin, vai käsittelitkö pintaa jotenkin ennen maalausta? Itse pohdin, että maalaisin kirppikseltä ostamani hopeiset kynttilänjalat esimerkiksi valkoisiksi kastamalla jalat maaliin. Tuo mattapinta näyttää todella hyvältä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos! En käsitellyt pintaa mitenkään ennen maalausta, tiskasin vain huolella ja rapsin vanhat steariinijäämät pois. Maali tarttui oikein hyvin, maalasin monta ohutta kerrosta ja annoin pinnan kuivua kerrosten välillä. Tosi helppoa :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)