sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Räps, räps!

Uusi kamera on vähän kuin paras ystävä. Mitä enemmän sen kanssa viettää aikaa, sitä enemmän siitä tykkää.Marketta kukkii ruostuneessa pyöränkorissa. Kuvassa on ihan liikaa valoa.

Opettelin kuvaamista ikuistamalla kesäkukat melkein joka kulmasta.


Kössi nauttii mökkeilystä. Mustan koiran kuvaaminen on tosi vaikeaa!


Sitten käsitöihin:

Nämä sukat neuloin jo aikoja sitten, kuvat siis tulevat pienellä viiveellä :)
Ohje on Novitan Kesä 2010- lehdestä, malli 6. Jätin sukista surenkorentokuviot pois, muuten ohjeen mukaan.

 Seiskaveikan sijaan neuloin sukat SandnesGarnin Smartista, jota  sukkapariin kului noin 120g.  Väri on lähempänä todellisuutta kahdessa ylemmässä kuvassa.

Helpon mutta tarpeeksi mielenkiintoisen mallineuleen ja 3,5 ja 4 mm. puikkojen ansiosta sukkapari syntyi aika nopeasti. Vieläkun saisi noista kantapäistä siistimmät...

Täytyy jatkaa harjoituksia. Niin kantapään kuin kuvaamisenkin saralla.

5 kommenttia:

 1. Aikansa kutakin. :)

  Onneksi olokoon vaan nyt tekstiilialan artesaanille. *halirutistus*

  T-paitoja, kasseja ja tyynynliinoja on maailmalle lähärös.

  Itte asias soon loppuviimeen tosi raskasta niitä portahia teherä. Vaikka mullaki oli polovisuajat niin silti on jalaat ihan mustana. Ei muutaku porsta kätehen, kontillensa ja hinkkaamahan ;D Toki siinon vaan kun pitää ottaa vaan palakerrallansa, vaaka- ja pystysuunnat ja sit aina ajaa pikkasen etiäpäin portahia. On se kun pitää tässä iässä viälä polovisuajiaki käyttää :)

  VastaaPoista
 2. Moi, Hyvinhän tuo uuden kameran kanssa teluaminen onnistuu! Oletko jo pitkään harjoitellut? Ja kiva tämä sun blogin ulkoasu :).

  VastaaPoista
 3. Niin kauniit sukat olet neulonut. Pitäisköhän minunkin kokeilla:) Voi kyllä tuo Kössi on ihana! Mikä rotu se on onko se newhollandin koira vai mikä. Ihana kuin nallekarhu. Meidän yhdellä mökkinaapurilla,joka asuu Ruotsissa,niin on tuollainen.Se oli uroskoira ja se raukka on monet nuhteet ottanut kotiväeltään,kun se karkasi meille,kun meidän Sindi-sessukalla oli juoksu:) Minäkin sille kerran sanoin,että mene nyt kiltisti kotiin,niin se katsoi mua niin hellyyttävästi,että mitäs pahaa olen muka tehnyt.

  VastaaPoista
 4. Kivannäköiset sukat. Pitääpä tutustua tuohon kuvioon Novita-lehdestä. Minäkin näin kesähelteellä olen neulonut sukkia.

  VastaaPoista
 5. Ihanat sukat! Olet taitava! Kössi köllöttelijä on samanlainen mustapaita kuin meillä - aina yhtä vaikea kuvata, mutta etenkin talven pimeydessä. Kesällä jotenkuten saa kuvia.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)