perjantai 13. marraskuuta 2009

Pikkuruiseen päähän

Ystävä saa tammikuussa pojan. Heti kun kuulin kumpi on tulossa, aloin miettiä että mitähän sille pienelle neuloisi :)Perinteinen kypärämyssy on niin suloinen ja käytännöllinen, että oli oikeastaan itsestäänselvää että poikakin saa sellaisen.
Lanka on kauan hillottua Novitan Wool neliraitaa.
Ajattelin neuloa toisenkin kypärämyssyn suuremmalla koolla,  sitten tuli vastaan tämä unelmanpehmeä Novita Luxus Wind. Langassa on 80% villaa ja 20% silkkiä ja sitä oli  ihan pakko saada kokeilla.

Lanka oli niin löysää, että siitä tuskin olisi ollut purkamisen jälkeen enää neulottavaksi, joten en viitsinyt lähteä soveltamaan mitään. Dropsilta löysin suloisen palmikkopipon ohjeen ja sain tiheydenkin täsmäämään. Kokoon 6-9kk  lankaa kului alle 30 grammaa.


Sitten flunssaraportti: Olo ei ole ainakaan yhtään parantunut eilisestä. Tulisi nyt edes kuumetta, niin paranisikin sitten. (valitus, valitus, valitus...)

2 kommenttia:

  1. Tuo kypärämyssy on todella käytännöllinen ja hyvä pienen lapsen päähän. Raita wool on kiva neuloa, kun raidat tulee itsestään. Toivottelen toipumista flunssasta

    VastaaPoista
  2. Kauniita myssyjä pikkuiselle :)
    Mulla flunssa kesti pari kuukautta ennenkuin parani, todella sitkeässä on kun ei tule kuumeen kanssa..Toivottelen sulle pikaisempaa paranemista :)
    Mukava blogi sulla!

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa :)